Kontroll

Det var så skönt med ett bad igår, att jag tog ett idag med! Nu är jag sådär härligt genomvarm! Johan är på innebandy och jag tänkte lägga mig i sängen och sticka. Men apropå stickning, så tog jag och Helena lunchen igen och drog till garnaffären! Och jag shoppade garn, stickor och mönster för en poncho!
Wee! Så nu vill jag snabbt bli klar med halsduken för att kunna börja med den! Köpte ytterligare ett svart och grönt nystan till halsduken, då det verkar komma att behövas för att få den längden jag vill. Jag vill inte börja och ha två projekt igång samtidigt, så nu är det GAIS-stickning gärnet!

På söderleden efter Frölunda var det poliskontroll när jag åkte från jobbet. De var många och körde effektiv blåskontroll. Inget körkort eller sådant, bara in med så många bilar som möjligt: Blås-ok-kör, blås-ok-kör, blås-ok-kör, in med en ny omgång! Blås-ok-kör, blås-ok-kör...
Det var lite småkul, men jag skulle ju bett om ett foto på "min" blåspolis! Han har nog träffat på de flesta kufiska personer, så han hade säkert inte blivit förvånad om jag frågat. :o)

Jag tycker det är toppen att de har sådana kontroller, och det är andra gången jag får blåsa på den vägen. Mer kontroller! Fartkontrollerna däremot...Hm.
Nej, nu vill jag sticka!

Kommentarer
Postat av: Elin

På den vägen fick jag också blåsa, när jag övningskörde! =) han tyckte det var bra att jag fick in det i min övning för det var "inte alla som fick testa på sådant" som han sa! :)



Kul med stickningen, ska bli spännande att se ponchon sen! :) Och halsduken också såklart! :)

2008-10-23 @ 20:52:20
Postat av: Linda till Elin

Hehe, det är kanske sant. Men visst kan man inte låta bli att känna sig duktig när men blåser "rent"? Jag tycker det är jättekul, lättroad som jag är :o)

Ja, jag tycker också det ska bli kul med ponchon! Förhoppningsvis blir den bra, det är svårt att välja bland alla färger, men kul!

2008-10-24 @ 08:07:57
Postat av: Vea - Your Elan Roommate :)

Nästa gång du o Helena åker o handlar garn får ni säga till! I want to hänga med. Såg Helenas verk igår på bussen hem och blev mäkta sugen. Så shopping med ett sådant proffs är ju bonus!

2008-10-25 @ 11:32:06
URL: http://vsomivea.blogspot.com
Postat av: Linda till Vea

Så du fick inte förlängt? :o( Vad tråkigt! Själv har jag inte fått något besked ännu, ingen vet någonting! (kunde inte kommentera på din blogg)

Men apropå stickning: Jag vet, jag är så bortskämd som får sådan proffshjälp! Jag vet inte hur många tappade maskor hon plockat upp åt mig! Måste dock hålla mig borta från garnaffären ett tag tror jag. Annars kommer jag hem med ännu ett projekt jag vill göra! Och nu har jag ju ett redan som väntar! :o)

2008-10-25 @ 11:50:34
Postat av: Vea - Your Elan Roommate :)

Weird att du inte kunde kommentar på min blogg... borde ju gå. Men men...

mm... alla konsulter i vår grupp åkte. Nu är de bara 6 pers kvar tror jag och det är ju innan man har hyvlat i de fastanställda... Men jag hoppas på nytt o spännande uppdrag. Får se vart det blir :D



He he, oki, ja får hyra henne en em efter jobbet :)

2008-10-25 @ 12:45:53
URL: http://vsomivea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0