I väntans tider...

...sitter jag kvar på jobbet och har trugat i mig några bitar sushi. Köpte vid lunchen med tanke på den imponerande middagen igår, och det faktum att jag ska orka ett combatpass som börjar först 18.45!
Det är uppe i sjutton bokade nu faktiskt, så det blir faktiskt fler än väntat jämfört med förra veckan!
Men det skrämmande är att jag bara fick i mig drygt tre av de åtta sushibitarna! De var helt ok, kan inte skylla på smaken eller kvalitén. Nej, min mage verkar ha krymt! Jag åt ju bara en sallad på lösvikt till lunch, som visserligen var ganska rejäl, men hallå, hur långvarig mättnad ger sallad?
Sen kaaaan det i och för sig påverka att jag tryckte i mig en Daimstrut en bit in på eftermiddagen! Hm.

Jag föreslog en promenad till biblioteket för att lämna tillbaka en bok jag lånat, när jag kommit hem! Jag är lite sen så förseningsavgift är att vänta. Fy på mig!

Bibliotek är toppen! Jag tycker det är råmysigt att gå omkring bland hyllorna, se rad efter rad med alla dessa fantastiska skapelser, sitta i en fåtölj i en vrå bland hyllorna och läsa. Mysigt! Rofyllt! Och de erbjuder ju så mycket bra! Inte bara böcker kan lånas idag, utan spel till Nintendo, PC, cd-skivor och filmer! Och aktuella tidningar är det bara att välja och vraka bland, sätt dig till rätta och läs! Trevligt att se sina skattepengar gå till sådana saker! Mer folk till biblioteken! Eller nej, förresten, inte komma och störa min läsro! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0