Foton!

Så här kan Fia se ut när hon svansat färdigt framför mitt tangentbord. Jepps, hon sover!

Middagen med Johans föräldrar blev trevlig, och vi uppvaktade Monica lite i förskott på 60-årsdagen. De åker till Nice på onsdag, och då Johan är upptagen både måndag och tisdag, passade denna kväll bäst.
Vad fick hon då? Förutom en laxpaj och skum efterrätt? Jo, när man är hemma hon Johans föräldrar, så ser man något genomgående: Bilder, det är väldigt mycket bilder av barnen och barnbarnen. Och jag skriver bilder, eftersom det är både fotografier och utskrifter. Ena väggen i sovrummet är full av Johan och Niklas i alla åldrar, i form av egna amatörfoton och skolfoton.
Till hennes 60-årsdag kom jag på idén att ta riktiga studiofoton med pojkarna. Jag såg bilden framför mig, de båda stående rygg mot rygg och blicken i kameran! Sedan kunde fler foton tas med vi allihopa, med mig och Nicklas familj. Nicke och co var på, men drog sig ur när det närmade sig. Så jag och Johan körde själva då, och det var riktigt roligt! Vi åkte in till Kungsbacka och Studio CK en lördagsmorgon då vi officiellt var på innebandy. Det var faktiskt samma dag som jag provade bröllopsklänning med Monica, så jag fick hoppa i duschen efter fotograferingen för att vara trovärdig tills vi möttes! Vi tog de flesta på oss två, och sedan några med bara Johan. Vi valde sedan ut ett med oss båda och ett på Johan som skulle förstoras och ramas in. Sedan valde vi ytterligare en förstoring till oss själva.

I fotograferingen fick man ett album med åtta utvalda bilder. Några har jag scannat in, därav kvalitén. Ett provade vi i svartvitt.
    

Jag hoppas hon tyckte det var en bra present, men visst hade det varit roligare med Johan och Nicke! Men, men, det kändes roligare och personligare att ge än någon grej.

Efter maten var de ju tvungna att prova Wii!

Stormen Ulrik härjar över oss på västkusten nu. Jag har ju hållit mig inne hela helgen, så jag har inte märkt mycket mer än regnsmatter emellanåt mot fönstren, och vindens dån i trädkronorna utanför vid sängdags. Strömavbrott här och var, men inte hos oss, och Ulrik verkar ju inte alls i närheten lika illa som Gudrun eller Per!

Jag stickar varje ledig stund, och har påbörjat det sista svarta nystanet! Jag har också fixat utstyrseln till vår "Skräck-combat" på tisdag. Jag, Anna och Ylva ska ju köra lite specialpass med tre extra låtar. Det såg nog lite vanskligt ut (och kändes sådär), när jag stod framför spegeln och satte kökskniven i byxorna. Modigt för att vara jag måste jag säga, då det inte förvånat mig om jag satt kniven i benet.
Till slut såg jag ut som jag hånglat med Edward Scissorhands, eller kanske snarare Freddy Kreuger, och konstaterade mig nöjd. Lite fejkblod, svärta runt ögonen och stripigt hår gör resten! Det ska bli kul att se vad de andra hittat på!

Kommentarer
Postat av: gråtiger

Tycker ni gjorde bra ifrån er i modellandet!

2008-10-26 @ 21:35:21
URL: http://achromatic.blogg.se/
Postat av: Linda till gråtiger

Åh, tackar! Det var som sagt riktigt kul! :o)

2008-10-27 @ 08:07:39
Postat av: Stefan

Ligger kattaskrället på rygg och sover??

2008-10-27 @ 14:18:50
Postat av: Elin

Vilka fina kort på er två, det var ju en jättebra present.. :)



2008-10-27 @ 18:05:59
Postat av: Linda till Stefan

Ja det gör hon! Visst ser det helfånigt ut?! :o)

2008-10-28 @ 08:02:33
Postat av: Linda till Elin

Tack! :o)

2008-10-28 @ 08:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0