Slut i kroppen

Ännu en vecka har gått sedan förra Combatpasset. Tyckte det var nyss jag satt här och skrev "Post combat"-inlägget! Det är konstigt, att förra veckan, då jag var förkyld, hade mer energi än denna vecka då jag är frisk! Jisses vad jobbigt det var! Men kul! Det är sådan kick att köra sista powerlåten som är så bra att jag får ståpäls, och se deltagarna kämpa lika mycket! Det går helt enkelt inte att hålla tillbaka, så när det är dags för styrkan är man helt färdig! Nästan. :o)
När jag kom till anläggningen upptäckte jag till min fasa att jag glömt träningsbyxorna! Vad göra? Köra i jeans? Omöjligt att röra sig i, och hallå, hur skulle det se ut - jeans?! Köra utan? Hur skulle det se ut, instruktören i stringisar??
När paniken lagt sig tre sekunder senare och hjärnan kommit igång igen, kom jag ju på att Sportlife säljer träningskläder! Det enda som fanns i min storlek var shorts, så nu har jag ett par svarta Sportlife-shorts också!

Idag blev det lunch i garnbutiken igen! Jag behövde mera rött till jordgubbsmössor, både den tunnare och den tjockare. Sedan blev jag lite rådvill, för jag kände verkligen att jag ville sticka någon annat, något mer! Jag som bestämt att jag bara skulle ha ett projekt igång i taget. Pöh! Jag köpte garn, stickor och mönster för en ny poncho! När jag betalat och inväntade Helena (som köpte typ tretton nystan!), kände jag bara att jag måste sticka en blåbärsmössa också! Wee!



Min fjärde (!)  jordgubbsmössa är snart klar! Det är lite trixigt att sticka runt, men ganska kul ändå. Jag börjar ju få lite kläm på det! :o)
det nya ponchomönstret innebar att jag fick inhandla en specialnål vad den nu hette, för att kunna göra flätliknande saker. Det ska bli spännande!  Men först måste jag försöka avsluta den andra ponchon i alla fall! Försöka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0