Post combat igen



Har avslutat min nudelmiddag, och visar nu det fåtal av fungerande bilder från dagens pass. Jag langade över kameran till Anna-Maria som utvärderade mig, och bad henne knäppa om hon hade möjlighet. Föreställ er Linda 97 år på hemmet, försöker övertyga skeptiska tonåriga barnbarn(barn?) att tanten sannerligen varit ung och aktiv en gång i tiden! "Se bara, jag har bevis! Ja, visst är det jag, ja det är det dumma unge, ska jag göra dig arvlös eller?!"
Kanske får göra ett nytt försök med kameran en annan gång i bättre ljus och vinkel (och kamera?).

Utvärderingen ja...trodde inte jag skulle påverkas av hennes närvaro med videokameran i högsta hugg, då det brukar försvinna så fort musiken kör igång. Jo tjena. Tappade koreografin redan i uppvärmningen! Missade sedan i 6:an också! Visst, inte illa, men jag stör mig vansinnigt på det, då jag själv som deltagare vet hur irriterad jag kan bli när en instruktör inte kan koreografin! A-M slog dock bort det, och gav mig väldigt positiv feedback måste jag säga, trots att jag inte alls var nöjd med passet. Men man är ju alltid extra självkritisk.
Kommer inte ihåg allt hon sade, och vissa saker ska jag försöka tänka på. Hon skulle maila utvärderingen sedan. Bra för klent minnesutrustade människor som jag!

Nu är jag slut i kroppen, och ska lägga mig och sticka några varv. Jag är klar med första delen, men Helena påpekade att jag (naturligtvis) gjort fel. Jag läste ju inte instruktionen ordentligt, så jag har stickat för storlek Large! På längden, men inte på bredden, vilket innebär att halsen kommer att bli alldeles för vid. Jag kommer nog därför se till att sticka det andra stycket korrekt, och sedan riva upp den första så det blir rätt. Suck!

Funderar på att göra om headern igen, men ids inte just nu. Har några idéer på gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0