Kvällsaktiviteter

Det blev ingen visning, så Johan kunde storhandla efter jobbet och åka hem direkt. Nu är han på innebandy, vilket han kände sådär för. Han lär somna till "Hells kitchen" som han gjorde förra veckan.
Jag tog itu med tvättberget, och förberedelser inför imorgon. Förberedde tåååårtan och rulladerna. Försökte sticka lite under tiden, vilket gick sådär när Fia upptäckte nystanen på golvet. Fick ägna en stund åt att trassla ut henne!

Visst är det läskigt ibland när man får en impuls att göra något förebyggande, men struntar i det, bara för att det sedan ska inträffa? Då brukar jag alltid gräma mig över att jag inte följde min impuls! Igår fick jag en sådan känsla innan sänggåendet. Fia var inte uppe, vilket antydde att hon antagligen lagt sig i soffan på nedervåningen. Eftersom vi gjort i ordning för visningen hade jag tagit bort den filt och handduk vi brukar ha i soffan för att slippa för mycket katthår och eventuella spyor. Min känsla var bara att "Fia kommer att spy i natt!" Kanske inte mycket till föraning i och för sig med tanke på den frekvens hon har på sina pizzaläggningar... Men jag ropade och lockade på henne tills hon kom upp och lade sig hos oss i sovrummet istället.
Vad tror ni inte man vaknar till under natten? Jepps! Ner med bunken hon ligger i från nattugsbordet till golvet, där hon placerar en rejäl brundaskig Fiaspya. Tänk att ha haft den i den ljusa soffan!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0