Höstpromenad

Fick avsluta mitt Halloweeninlägg lite snabbt, då Andreas och Elin dök upp för vår inbokade promenad i höstsolen.
Det var riktigt skönt att komma ut, även om det var småkyligt. Vi slog in på en del av Bohusleden, där det visade sig att Lindomes bågskytteklubb anordnat en tipspromenad. Roligt att så så många barn och vuxna ute och promenera!

     
Vi gick motströms och följde deras snitslade bana ut i nya marker, bara för att möta funktionärer som plockade ihop banan! Vart skulle vi ta vägen nu då? Det blev nog lite planlöst vandrande i skogen där på slutet, där vi stundvis hittade nya stigar. Men det var jättefint, jätteskönt, och jättevälbehövligt!
Det känns så himla skönt att all städning och sådant är klart. Det enda som återstår är att packa ned alla prylar och sådant i en låda som Johan ska fixa och som vi ska skriva "Halloween" på. Det lutar ju åt att bli en repris nästa år! Resten av kvällen ska det bara slappas och stickas!

Fler bilder från vår festkväll har förresten Elin och Andreas på sin blogg!
Lite fler minnesvärda saker från kvällen var Göran/liemannen som gick på "Bus eller godis-turné" i grannskapet! Omtänksamt nog tog han längan ovanför! Fast "bus eller godis"? Pah! "Bus eller BÄRS" var det som gällde! Och den rackarn fick sig en också! Förutom i ett hus som var utan bärs, så han fick nöja sig mig en stor gelespindel istället...
Sedan träffade han på ett tonårsgäng som stod och hängde, höjde lien och sprang fram i bästa skrämselmanér. Lika snabbt sprang han därifrån, när ungdomarna pepprade honom med chokladbollar!! Hahahahahaha! Tänk er den synen! Liemannen springer för livet, hukande för chokladbollar!
Sedan var det också en syn att se liemannen och Homer Simpson sörpla bål och öl med sugrör!

Andreas och Elin, alias Homer och Marge Simpson var ju bara SÅ bra! Elin hade allting klockrent! Jeanette och Martin kände jag knappt igen, och Jeanette plockade av sig halva linneskåpet när hon mot slutet av kvällen frigjorde sig från både bröst, höfter och rumpa! Även de tjusigt uppsatta hårspolarna fick komma loss, så "Dame Edna" förvandlades till Gwen Stefani i tantklänning!
Zorro (med bakvänt Z), klagade över byxornas passform, och Johans sömnad höll precis kvällen ut, då han efter allas hemgång skulle blåsa ut gravljusen vid vår "grav" på gården, fick höra "ratsch"! Hålet var en och en halv decimeter!
Anna skulle vara den mörka motsvarigheten till Marilyn Monroe, men fick istället höra att hon liknade Jill Johnsson. Tja, varför inte? :o) 
Vingar fanns det tre par utav, mina trasiga, ett par gyllene och ett par svarta med riktiga fjädrar! Det var lite kul att se dessa fjädrar här och var när vi städade. "Var sjutton kommer denna svarta stora fjäder ifrån??"  "-Aha, Sandra!" :o)
Henrik kände jag inte heller igen när han kom, med allt det håret i fejan! Jag får även skylla på linserna, som tillsammans med det skumma ljuset medförde att jag bokstavligt talat gick som i en dimma hela kvällen!
Nej, det är kul att alla mer eller mindre faktiskt gjorde något, och det behöver ju faktiskt inte vara så avancerat. Stackars Emil som dök upp under kvällen kände sig lite off, "civil" som han var, men det gjorde inte oss någonting, då det ju var toppen att han lyckades svänga förbi ändå!


Tack alla för en trevlig kväll!




Fick ett mail av Gertrud, där hon bifogat en bild på pappas grav. Mamma har ju ingen "riktig" grav, då hon bara ligger i en lund utan minnessten eller liknande. Så inget ljus hos henne... tror inte hon skulle ha brytt sig så nämnvärt ändå. Jag tror faktiskt hon är ganska tilfreds där hon ligger i sin urna i Umeå.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hm, bilden på dig och Johan där i slutet var ju kul! Ser precis ut som du tar stryptag på honom. ;o)

2008-11-02 @ 19:21:15
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Vilket man också känner för att göra ibland! :o) Fast han ser ju ut att vilja hugga huvudet av mig! Hm.

2008-11-02 @ 21:01:50
Postat av: Elin

Det är kärlek det! :)



Tack för idag! Var skönt med en promenix i det fina vädret, och smarrig pastasallad idag också!



Soporna är nu kastade! :)

2008-11-02 @ 21:15:39
Postat av: Anna

Hehe. Nu när du säger det. :o)

2008-11-02 @ 21:51:58
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Elin

Tack själva! Det var riktigt skönt att komma ut en sväng! Och supertack för att ni agerade Renova! Vi hade fått ha dom stående i veckor för att portionera ut lite då och då! :o)

2008-11-03 @ 09:28:28
Postat av: Marita

Jag som gillar o fotografera blev fräslt i frostbilden-himla läcker bild:)



//Marita

2008-11-04 @ 21:20:13
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0