Dagens agenda

Johan har nyligen lämnat mig för årets andra Herrclubbsträff. Strax efter lämnade jag sängvärmen, då det var meningslöst att försöka sova vidare. En klar och kall morgon, med solen som kikar fram över trädtopparna!
Vaktpasset gick hyggligt bra igår. Jag stod inte och riskerade att tippa över tåspetsarna i varje fall. Casanovas som spelade var riktigt bra! De var/är inte med i Dansbandskampen på tv, så de har tydligen passat på att köra en massa spelningar då de andra banden inte kunnat. De började lite trögt på kvällen, men sedan kom de igång, och hade själva tydligt roligt på scen. Det är kul! Och som vanlig när jag jobbar på en dans, så blir jag själv så himla danssugen!

När jag är klar här, ska jag klämma ut en halv risgrynsgrötskorv i en kastrull och värma. Mmm! Johan gillar inte risgrynsgröt, så jag passar på nu när han är borta. Det som är så gott juh!
Sedan tänkte jag dra ner till OKQ8:as "Gör det själv" och tvätta gulingen. Vet inte riktigt hur det funkar dock, att tvätta henne och sedan köra ut i minusgrader. Men det lär jag väl märka! Jag tänkte tvätta först och städa inuti sedan, så får hon några minuter att torka lite.
Sedan kom jag på att det ju var evigheter sedan jag klippte mig, så hittar jag en drop-in, får topparna sig en omgång. Därefter blir det shopping! Har inte riktigt bestämt mig för vart jag ska åka, Frölunda torg eller Kungsmässan, men det lutar nog åt Kungsmässan.
Jag har ju massor av bra julklappar till Johan, men så vill han ju inte att vi ska byta några i år! Vi har nog med huset, vilket i och för sig är sant. Men jag ynkar mig ändå, för det är ju så kul att ge! Visst kan jag hålla med om att våra presenter gått något överstyr kostnadsmässigt, men det behöver inte vara något dyrt till jul, men i varje fall något! Det ä ju så kuul! Han får väl strunta i något till mig, men jag vill så gärna ge! Nåt litet? Bara jättelitet? Kanske två? Små? Bara?

Skönt att dammsugningen är gjort i varje fall, så kan jag bara ägna mig åt tvätten som "måste-göra" aktivitet sedan. Arons kladd på tv:n och speglarna får sitta kvar ett tag till.
Jag har dock för mig det var något mera jag hade på agendan idag..? Nåja, det löser sig nog.

Himmel vilket fint väder det verkar vara på gång!

Ha en riktigt bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Blir en riktig fixardag för din del ida, både bilen och dig själv! Här ska tvättas om en stund, och så ska jag iväg och handla lite! Andy pratade med Johan förut och jag ska hämta 2 flak öl hos er (dock inte till mig dårå) så jag ringer sen och kollar om du är hemma! =) Ha en skön dag!!



Kram Elin

2008-11-22 @ 10:54:32
Postat av: Stefan

Inga klappar har vi sagt, bara till småbarna...



Vill du räkna Oo dit? ;o)

2008-11-22 @ 16:42:44
Postat av: Linda till Stefan

Tycker inte du han hör dit?? ;o)

2008-11-22 @ 17:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0