07.46

Jag tror den förkylda trion som besökte oss i helgen var omtänksamma nog att dela med sig! Halsen började kännas irriterad igår, , nyser och har den där allmänt tunga känslan i kroppen. Inte bra! Vill inte!
Passet igår gick i varje fall riktigt bra - phu!

Som jag tidigare varit inne på, så gillar jag inte riktigt mina nya p-piller eftersom de gav mig finnar på alla möjliga konstiga ställen! Ok, Johan leder fortfarande med sin bamse mitt på stortån (nej han äter inte p-piller. Vad jag vet!). Jag är öm i nacken efter att Johan tog ihjäl denna otäcking igår. Men inte utan strid. Aaaouj!!

Jag skulle ju egentligen tillbaka till barnmorskan idag för att kolla blodtrycket igen, och förhoppningsvis få prova de där plåstren istället, men så ringde hon igår och avbokade pga av något träff med föräldragrupp! Nu måste jag köpa en ny omgång av denna sort och vänta till december istället.

Men usch vilken otäck bild! Tänkte dock att det kunde vara trevligt med en ny sida av mig...? Heh.

Johan hade fixat sin första ugnsgratinerade falukorv med eget potatismos när jag kom hem från passet. Mums i magen! Sedan blev det inte mycket mer den kvällen än lite stickning till House. Johan somnade.

Ikväll ska vi förhoppningsvis inte ha någonting inbokat, så då blir det sticka av! På fredag ska jag hoppa in på Pontus combat pass i Frölunda. Träffade en annan instruktör som provat på nya combatpasset. Hon sade att det var apjobbigt! Shit.
Kvartalen är inte förrän om en månad, men en av LesMills mastertrainers kör för Sportlife i bla Almedal, och då hon ska instruera oss i nya passet, får hon tjuvstarta nya koreografin på sina klasser för att få in den ordentligt. Så jag skulle kanske pallra mig iväg till ett av hennes pass för en försmak!

På fredagkväll har vår anläggning en liten happening, där jag faktiskt tänkte vara med! Det blir lite allmän information som gäller oss, mingel, mat, och så ska vi få prova Forza, vilket ska bli kul! Tänk om de tar in det på vår anläggning? Det skulle jag kunna tänka mig att instruera i om det nu är kul.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0