07.40

Vaknade 06.00 till Obamas tacktal. Det tog ju aldrig slut! Okej, det är en riktigt stor och historisk händelse, och betyder oerhört mycket för många människor, men jag vet det nu! Andra nyheter nu tack. Vet inte ens om jag orkar öppna dagens webbtidningar, för v-a-d kan det stå där?

Till och med Johan tyckte det var kallt i sovrummet igår! Det visade sig att elementet inte fungerade, så han hoppade i morgonrocken, kopplade ur den icke existerande värmekällan och bytte ut det mot en fungerande från källaren. Tack och lov för det, då morgontemperaturen ute visade -3,5 grader. Vad mysigt det varit att lämna den varma sängen då!

Idag lär vi få veta om det blir någon visning imorgon eller inte. I vilket fall måste vi städa och handla inför syster med familjs ankomst. Vi ska ha middag på fredag med dom, Johans föräldrar och Stefan som fyller år då! Wee! Jag får baka tårta! (Oj, skulle kanske inte avslöjas här!) Jag är så sugen på en riktig vanlig gräddtårta, med mosade bananer, sylt och grädde! Och konserverade mandarinklyftor, mmm!
Nina hade beställt ananaspaj, men den får vänta till på lördag! Tänkte också ta mig en sväng till Fiskekörka (feskekörka, fiskekyrka, feskekyrka?), då östkustborna tydligen gillar undervattenslevande led- och blötdjur.

Ska ha en kurs om ca två timmar, och sista veckorna fram till jul lär det bli en hel del på grund av en större leverantörsflytt. Blir mitt kontrakt förlängt eller inte? Har ju fått positiva signaler, men matchningen är ju inte klar ännu. I början på december ska beskeden börja komma.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hallo du! Tror minsann jag såg dig och gulingen imorse! Strax efter 7 (Kanske 7.10?) så rullade ni förbi busshållsplatsen =) Vinkade men såg dig ganska sent! :)



Håller tummarna för att det blir visning idag så att ni får lite spekulanter!



2008-11-05 @ 09:50:18
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Linda till Elin

Det skulle kunna stämma! Så du stod där? Brukar slänga ett öga ibland, men det var inte mycket folk när jag körde förbi har jag för mig. Brukar nästan alltid ligga i ytterfilen cokså :o)



Tack, vi hoppas också!

2008-11-05 @ 10:31:56
Postat av: Marita

Ohh har nog inte fattat riktigt men ska ni flytta?Köpa hus?Sälja hus-vad skoj:)

Vi har ju med varit inne på o byta hus-men nä just idagarna känns det som vi väntar ett tag-hoppas istället att vi typ ramlar över ett som vi känner wow för o som är inflyttningsbart direkt.Hyffsat pris oxå tack;)



Vi sitter ju ej i sjön här hemma alla 5 barn har egna rum o vi bor egentligen underbart här-men för barnens skull tänkte vi oss o flytta ännu närmare kärnan så att säga så vi slapp jobba extra som taxiföretag lite-men just nu tror jag bestämt vi lägger den tanken på hyllan.



taxiverksamheten får fortsätta ett tag till:)Har egentligen inget större emot den heller-bara det att jobbar man mycket kvällar som i mitt yrke blir det svårt för barnen o ta sig dit de vill jämt så att säga.



ja ja det löser sig säkert det med.



Opps va långt detta blev nu då..hehe...



Nu ska jag strax iväg på mitt kvällspass på riktiga jobbet....//Marita

2008-11-05 @ 12:25:46
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin

Kom precis upp vid hållplatsen nr du körde förbi så inte konstigt om du inte såg! =) Och ytterfilen låg du i även idag! =)

2008-11-05 @ 12:55:28
Postat av: Anna

Kan din kollega något om virkning? Då kanske du skulle kunna virka dig en sån här:



http://www.tapestrycrochet.com/KittyBag.htm



Kramkram!

2008-11-05 @ 19:32:36
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Ååh, den var ju hur söt som helst juh! Heh, mitt första virkningsprojekt blev ju sådär! :o) Behöver ett proffs som vägleder mig! Min kollega á la stickningsläromästare är visst haj på virkning också, så vem vet? Den var ju råtuff!

2008-11-05 @ 20:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0