07.38

Vilken jätteskillnad det är att köra med dubbla garn och stora sticknålar! Första stycket till ponchon är snart klart! De kommer att behöva sträckas innan man syr ihop dom, då kanterna rullar ihop sig av någon anledning. Inget konstigt enligt proffset Helena, och jag litar blint på det hon säger.

Otroligt skönt att tina i badet igår, läsande en gammal Margit Sandemo-bok som man redan läst femtioelva gånger, och sedan krypa ner under dubbla täcken och sticka framför tv:n!

Ingen har väl kunnat undgå det amerikanska valet. Jag influeras av det svenska mediauppbådet, och tror Obama vinner. Lite fräckt med en svart president i ett land som fortfarande är väldigt rasistiskt på sina håll. Jag kunde knappt tro det när jag hörde att vissa skolor kör med en vit och en svart "prom queen"! Eller till och med hela skolorna är rasuppdelade! USA som liksom ska vara ett föregångsland... tss!



Fullbokat denna vecka också, kul! Kanske kan vi få tillbaka två pass i veckan om inte till våren, så till hösten? Kanske till och med så vi kan få flytta till den stora salen till slut? Det är inte så kul  att som deltagare köra när salen är knökafull, då man inte kan ta ut rörelserna orderntligt, hela tiden hålla koll så man inte sparkar i grannen.

Till helgen kommer systeryster, Anders och lillAron på besök! Så här såg han ut senast jag såg honom, vilket var i somras. Jag har en känsla av att det hunnit hända en hel del sedan dess!

På torsdag är en visning inbokad, men vi vet inte ännu om den verkligen blir av, dvs om det är några som bokat in sig. Antagligen får vi veta det under morgondagen. Blir det nu av, så får vi se till att ta en extra runda och tillse att alla halloweengrejer är borta. Huvudet i taket där nere hänger kvar, liksom råttorna på badrumsgolvet.

Kan notera att alla däcken verkar intakta.

Och ingen kattspya under natten. Vad vi vet.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul att passet går så bra och att det är fullt varje vecka! Gott betyg ju! :)



Tjusig poncho! Kul att det händer så mkt så fort med den! :)

2008-11-04 @ 12:26:14
Postat av: rewdboy

du stickar en del va?

hehe..stickar å kör Seat Leon. coolt..

2008-11-04 @ 12:49:27
URL: http://blog.rewdboy.com
Postat av: Linda till Rewdboy

Visst är det? Stickar och kör inte bara en Seat Leon, utan en GUL Seat Leon! :o)

2008-11-04 @ 13:56:53
Postat av: Marita

Jösses vad du stickar-du är duktig:)

Jag har aldrig

lärt mig sticka-min mamma däremot är superbra på det.Jag broderar/broderade istället-har broderat massor under åren men sen fotografering kom in i mitt liv har jag inte broderat ett stygn....

2008-11-04 @ 21:23:53
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Brodera är kul! Men jag håller mig bara till korsstygn, då övriga tekniker är för avancerat för mig. :o) Det kan ju gå lite i perioder vad man känner för. Fota är kul, även om jag bara gör det på amatörnivå, plockar fram och fotar det jag känner för.

2008-11-05 @ 07:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0