Regn, Isfolk och Boda Borg

Scwupp, så var helgen över och så var det måndag igen, och av någon anledning är man en halvtimme tidig till jobbet.
Jag har tillskansat mig ett höj- och sänkbart skrivbord. Lyxigt värre! Den ihållande värk och sedemera smärta i svanskotan jag fick efter mina första veckor på detta jobb, som jag trodde var ett övergående stadium, har inte alls försvunnit! Skinkorna verkar ha härdats något av allt sittande vis skärmen, men svanskotan smärtar även nu när jag står! Jag måste ha något anatomiskt knas som jag sammankopplar med min totala oförmåga att rulla ryggen som alla andra i min omgivning... Att kunna stå och jobba nu är i varje fall en enorm lättnad! Funderar på att skaffa en sådan där liten tramp/stepmanick så man kan trampa lite också! Johan föreslog sin balansbräda, och idén känns inte alls så dum nu när jag bara står här rätt upp och ner.

Trevligt att vakna till strålande sol, som kanske ska hålla i sig också. Trevligt om man haft semester. Johans semester är också slut nu, så rättvisans vågskålar har funnit sin jämvikt igen :o)
Hela helgen bjöd på väder, lika osäkert som jag spelar Für Elise idag. Ena stunden strålade solen, för att i andra regna med sådan kraft att rutorna skallrade.
I fredags gick vi och såg "Hanckock", som jag tyckte var bra, Johan inte mer än ok. :o)

På lördagen satte  vi oss i bilen och drog till Sävsjö, dryga två timmar bort. Vad ska man till en liten pluttort i Småland (visst är det Småland?), och göra då? Jo, där är nämligen det närmaste Boda Borg! Tänk att det kan vara så kul att balansera, krypa, klättra, klura och knåpa? Svettiga och trötta kunde vi konstatera att vi klarat tio av de 21 banorna knappa tre timmar senare.

Har börjat läsa om sporadiska delar av Sagan om Isfolket. I och med nedflyttningen av alla mina grejor från Stenungsund, och plats i mina fina bokhyllor, har även dom fått komma upp ur sin banankartong! Avslappnande läsning om välbekanta platser och personer. Det var ett tag sedan!




Jag och min dag
Hör: Radiocity, luftkonditioneringens brus

På mig: Svarta linnebyxor, rosa t-shirt och rosa "sticketröja"

Ska: Förhoppningsvis göra något nyttigt på arbetet

Sedan: Tacomiddag (planerade vi igår iaf) och deg i sängen

Vill: Ha semester

Om jag ides skulle jag idag: Baka bullar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0