Omväxling förnöjer...

.... ibland eller hur? Bytt stilmall som ni ser. Då de flesta bilderna har vit bakgrund, passade denna lite bättre tycker jag. Lekte lite med textstorleken och råkade byta till en mikroskopisk, så mina inlägg mest liknade minimyrornas årliga marsch över skärmen. Åtgärdades snabbt.

Shit, jag får inte glömma att redigera frontbilden till Stenungskolans hemsida. En liten tjänst jag gör min gamla arbetsgivare...Det kan vara både kul och irriterande att göra sig oumbärlig, hehe! En annan sak som vi absolut inte får glömma denna dag, och det är att fixa presenten till kalaset på lördag! Vi hinner ju inte imorgon, så idag måste det göras! Som tur var har vi idén klar, men vi måste till Systemet för att göra den komplett.

Johan har introducerat mig för "Escape games", smått beroendeframkallande och källa för frustrationer! Jag hör ju tyvärr inte till de tålmodiga alla gånger (så nej, fråga inte om jag vill spela schack), och tack och pris för "walkthroughs"! 

Jag kör kortversionen av mitt nick i blogghuvudet...kan kanske vara läge att förklara bakgrunden till detta nick, då hur man än vänder och vrider på det, inte kan få det det minsta Linda-anknutet, eller knutet till mitt namn över huvud taget. Nej, som alltid när man skapar konton osv som det av någon anledning väldigt ofta blir här ute på Internätets fantastiska värld, ska man ha ett username, alias, nick, osvosv. Vill man ha Linda är det säkert som amen i kyrkan att det är taget, och om man inte vill ha "Linda9758" får man helt enkelt hitta på något annat. För evigheters evigheters sedan, den dagen jag klev in i Tristram i Diablo, fick jag ju namnge min häftiga rouge och tillika battle.net-konto. Där föddes Tashmira, och det har återanvänts åtskilliga gånger sedan dess i både lång- och kortform!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0