Snart fredag...igen!

Den större leverantörsflyttens första dag är idag. Christoffer och Helena kommer att vara borta hos inköparna hela dagen och vara tillgängliga på plats, medan jag sitter kvar här och tar hand om de som ringer, samt den vanliga supporten.
Det är fashinerande hur man lever sig in i de drömmar man har när man sover! Jag tycker om att drömma, just för att jag oftast vet att det bara är en dröm, när jag väl är där.
I natt grät jag floder, då Johan dog (slukad av ett av min obegränsade fantasiskapade vattenmonster, så tyvärr ingen cool hjältedöd). Strax efteråt flammade ett norrsken upp över himlen, och jag grät ännu värre eftersom han aldrig sett ett sådant, och nu aldrig skulle få göra det. (Vi hade tre halvvuxna barn också, två pojkar och en flicka och jag tror en av dom strök med också).
Jag vet att det är en dröm, men är utom mig av förtvivlan ändå, för det känns ju så verkligt, och halvt om halvt märker man att tårarna rinner ned mot kudden också. På något skumt sätt är det en förlösande skön känsla när jag ibland gråter så där hysteriskt som jag bara gör när jag drömmer. Det händer inte så ofta, men vid de tillfällena vaknar jag också ofta med tårarna trillande på riktigt (och känner mig lika knasig varje gång).

Direkt efter jobbet ska jag blåsa till Centralstationen och hämta min livs levande Oo, för att sedan åka vidare till banken. Tänk om de dragit öronen åt sig och inte vill låna ut längre?? Så skulle de väl inte kunna göra?
Är rädd att det sedan kan bli lite stressigt till combatpasset, men det hänger på hur länge vi blir hos bankiren.

Usch! Känner inte alls för att jobba imorgon kväll! Vill vara hemma med Johan och göra ingenting! Istället ska jag stå och frysa i en dörröppning och titta på berusade 50 plussare som ska käka och dansa till Thor-Bertils eller nåt sånt. Som man bäddar får man ligga! Det ger ju ändå ett trevligt litet tillskott i kassan, vilket aldrig är fel! Ibland tror jag dock att jag är dumsnål...

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Usch, det är hemskt att drömma att någon dör! Men har hört att det ska vara positivt enligt drömtydare iaf! Har kanske inte berättat att jag också drömde att Johan dog för ett tag sen, vet inte på vilket sätt - men mesta delen av drömmen handlade om hur jag och Andreas skulle hjälpa dig tror jag. Var riktigt obehagligt när jag vaknade.



Drömde även att Andy var med in trafikolycka när jag var på BB, och ingen visste hur det skulle gå. Då mådde man inte heller så bra på morgonen....

2008-12-11 @ 10:06:53
Postat av: Linda till Elin

Usch, det var en otäck dröm! Då är det alltid gott att vakna upp! Andy ska inte vara ute och köra när du är på BB, han kommer att sitta intill! :o)

2008-12-11 @ 10:58:33
Postat av: Elin

Ja, usch för otäcka drömmar när man vaknar av obehag! Japps, han ska sitta precis bredvid och stanna där sen!

2008-12-11 @ 11:08:30
Postat av: Stefan till Elin

Och vem skall plocka upp honom från golvet när han har svimmat? :o)

2008-12-11 @ 11:18:29
Postat av: Linda

Låt honom ligga och fokusera på den som har det värre - barnaföderskan! :o)

2008-12-11 @ 12:25:41
Postat av: Elin till Stefan

Han ska fasen mig inte svimma! Jag ska se till att han är vaken! :)

2008-12-11 @ 14:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0