Öööh!

Sitter äntligen ner och pustar lite. Har precis pratat med Johan som befinner sig på ett litet hotell i Danmark. Åka tåg var visst inte riktigt hans grej... :o)
Sista Combatpasset på denna koreografi gick rätt bra, glömde bort mig lite under uppvärmningen innan jag kom igång, men nu är det alltså nummer 38 för hela slanten! Passade på att prova köra igenom det jag fått in hittills direkt efter passet. Det var lite jobbigt! Men det ska nog gå ganska bra ändå, då jag kan låtarna lite halvt om halvt.

Grejat med hårprodukterna från Johans jobb, och bland annat lämnat av hos hans bror. Tömde gulingen på resten av flyttkartongerna, och löst mysteriet med spökbelysningen!
Precis som Johan anade, har de nyinfrlyttade grannarna samma fjärrbrytare! Jag var tvungen att gå ut på baksidan och trycka på kontrollen. Grannens julljusstakar slocknade. Nästa knapp, deras julstjärna i fönstret slockande! Phu, inga spöken! :o)
Ringde på och förklarade att vi var boven bakom lyset!

Middagen fick, liksom för Johan, bli några mackor. Jättebra, näringsriktigt sådär efter träning! Jag får ta igen det i morgon.
Nu är Linda trött i ögat, så det är läggdags!

Kommentarer
Postat av: Elin

Usch då... 2 pass efter varandra! Men skönt att det känns okej med det nya! Är det premiär nästa vecka?



Skönt att du kom på spökeriet också! :)

2008-12-10 @ 14:15:57
Postat av: Linda till Elin

Jepps, på tisdag kommer en Linda med vältömda tarmar köra nya passet! :o)



Jo, Johan hade förvarnat mig att det lyste i källaren när han kom hem, så jag visste att risken fanns att det skulle lysa när jag kom hem. Tyckte ändå det var otäckt när det så gjorde det! :oP

2008-12-10 @ 15:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0