Lite snabbt...

Poncho nummer tre är klar! Sedan blev det inte mycket mera på stickningsfronten igår. Avslappnat framför tv:n var trevligare!

Jag har påbörjat en fjärde poncho med nytt mönster som dock blev för svårt för en amatör som jag. Det kallades visst dubbla flätor, men jag lyckades vrida dom åt fel håll och hit och dit, så jag rev upp den dryga decimeter jag gjort och började om. Helena gjorde ett eget nytt mönster åt mig som förhoppningsvis är på min nivå!
Jag tappade poncholusten litegrann efter det misslyckandet, och är sugen på att prova något annat. Jag kan ju inte bara sticka jordgubbsmössor! Men de var roliga eftersom de gick så pass snabbt, och var så enkla att jag klarade av dom.

Idag var det totalmörkt i vår hörna, och vi vet inte var man tänder, så jag fick gå på jakt efter en skrivbordslampa! Så nu sitter vi i mysbelysning, där bara tända ljus saknas!
Inte gick det att logga in på blogg.se heller när jag kom hit...

Alla Elananställda ska visst göra någon form av stresstest-enkät som ska ta typ 35-45 minuter! Det är inte lite frågor!
Undrar om man får veta resultatet? Skulle vara lite intressant faktiskt.

Combat ikväll blir skoj, och Johan har sin månatliga träff på Gothia towers med gamla arbetskompisar. På lördag är det kvartal, dvs den nya combatkoreografin ska köras på Fitnessmässan! Det var grymt ösigt förra året, då en hel hög instruktörer kör nya passet, och då allmänheten står och tittar på är det svårt att hålla tillbaka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0