I've got mail.



Sådär ja, så var det vår (o)tur!
Jag kan inte annat än tro och hoppas att jag sitter rätt säkert, förlängt uppdrag som jag fått, och inte hört något annat från vare sig Elan eller Volvo. Men å andra sidan så vet man ju aldrig i dessa oroliga tider. Jag grunnar inte särskilt mycket, för vad kan jag göra?

Vad jag däremot vet nu med säkerhet, är att jag får ny tid för mitt combatpass till våren. Ylva gjorde mig uppmärksam på att mitt tisdagspass inte bara bytt sal (till den stora), utan även tiden! Det hade jag missat totalt! En timme tidigare hade de lagt det på vårschemat, dvs 17.10 och det är ju helt omöjligt för mig som slutar 17 här ute på Hisingen!
Som tur var ska de ju köra igång ett andra pass i Kållered till våren, som Ylva skulle ta, klockan 19.10 och för henne gick det bra att byta. Phuu! Så nu blir det alltså torsdagar istället, vilket på ett sätt kanske passar mig bra, då Johan ju brukar spela innebandy 19.00! De har dessutom ändrat passet också, så att även det kommer att köras i stora salen!
Allt ordnar sig, på ett eller annat sätt.

Berättade jag förresten att jag hamnade framför slutat på "Titanic" igår? Trots att man sett den femtioelva gånger gråter jag!
"-I'll never let go Jack. I'll never let go!" Buäh!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag såg Titanic väldigt länge igår innan jag var tvungen att ge upp. Jag ville så gärna se slutet men då var jag i drömmens värld. :o)



Eftersom du fått förlängt låter det ju inte så troligt att du får besked om uppsägning...



Kram.

2008-12-17 @ 15:45:33
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Det har Helena och Christoffer också, men de får definitiva besked i januari. Avtalen kan visst upphöra tidigare jämtemot uppdragsgivaren. Jag har inte full koll på hur det fungerar. :oP

2008-12-17 @ 15:57:48
Postat av: Stefan

Jack?? Är det han Cappuchino??

2008-12-17 @ 16:49:25
Postat av: Linda till Stefan

"Cappuchino"??? Garv! Ja, det låter ju nästan som "Di Caprio"! (Öh, det är så han heter va?) Xo)

2008-12-17 @ 19:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0