Insåg igår...

... hur vansinnigt irriterande det är med bilförare som kör med helljusen på när de ligger bakom en! Fick en sådan nöt på väg till jobbet längs söderleden. Och när jag ändå är i gasen på störande faktorer när man kör, kan jag lägga till sådana som ska svänga och tar ut svängen långt åt höger om de tex ska svänga vänster! Lägg till att personen sedan svänger jättelångsamt!
Jag vet, orka bry sig, men själv är jag minsann en ypperlig medtrafikant. Jag visar inte finger, tutar eller hytter med näven. Jag väver, lägger mig snällt i den långsammare huvudfilen om jag vet att den andra ska gå ihop till en, och försöker komma ihåg att blinka när jag ska ut ur rondellen. Har bara lite svårt att vänja mig av vid den teknik man fick lära sig när en annan tog körkortet: Då man blinkade på samma sätt som i en fyrvägskorsning!
Nu blir det oftast en kombination, vilket väl borde vara det bästa va? In i rondellen: visar vart jag ska. Inne i rondellen, visar när jag ska ut. Skittydligt!
Vissa undantag till mina goda körvanor kan ske vid viss tidsnöd...

Apropå skit så var det riktigt skitsnack mellan mig och Johan på väg hem från Stenungsund igår. Är det inte förunderligt hur man kan analysera och diskutera fasonen på ens skit? På ytan och till sättet må vi alla vara olika, men på muggen förenas vi alla, för jag vägrar tro att jag är den enda som grimaserar när det är riktigt trögt!

Ha en gó lunch!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Det är skönt att ni har gemensamma intressen, du och Oo.. :o)



Trodde ni flyttade till kontorslandskapet eftersom det inte kom några uppdateringar på bloggen...

2008-12-03 @ 14:00:36
Postat av: Linda till Stefan

Hehe, kaka söker maka eller vad säger man?



Mm, inte ännu, men snart min vän, snart! Hur ska det gå? Vad ska jag göra? Vad ska en arma övervakad ta sig till?! Öh, språkfel eller?

2008-12-03 @ 14:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0