God Jul!

En mysmorgon där man låg och drog sig i sängvärmen!
Nu har jag klippt Johan så han är julfin till ikväll. Eller så fin han nu kunde bli när jag härjat färdigt med saxen...Jag lyckades såklart göra ett hack i honom! I håret alltså, så tycker ni örat se oskadat ut, så är det faktiskt det!
Det enda blodvite som uppstått i samband med mina klippningar är hos frisörskan själv, när hon lyckades klippa sig själv i knogen!

Men apropå hacket så han klagade inte i alla fall. Ibland är det bra med en pojkvän som inte bryr sig så hårt!

Lite senare tyckte han dock att jag kunde tagit lite mera upptill. Och jag håller nog med. "Spike"-frisyren passade inte riktigt.


Jag minns så väl julen för två år sedan. Jag tänkte fira den för mig själv i Stenungsund, men Johan som jag precis hade träffat då, kom oväntat förbi med 4 x 1000-bitars pussel! Det var en av de finaste handlingar jag någonsin varit med om! Sedan pusslade vi flera timmar tills han fick åka hem till julmiddag med sin familj.
Jag hade handlat och gjorde en egen liten jultallrik på kvällen, med det jag gillar bäst. Kalvsylta och rödbetor, prinskorv och potatis. Sedan pusslade hela kvällen till "Lugna favoriter" på radion, värmd av den omtanke min nye date visat. Det var en av de mysigaste jular jag haft hittills!
Nej, nu ska jag röja på köksbordet och påbörja det pussel jag köpte i måndags! Kanske pussel på julafton kan bli en tradition?

God Jul på er alla!

Kommentarer
Postat av: Elin

God Fortsättning!



Hoppas att Ni hade en mysig dag igår, och får mysiga lediga dagar nu!



Kram Elin

2008-12-25 @ 09:19:28
Postat av: Marita

Hoppas du fick en bra afton igår:))

Här har det oxå pusslats imorse fast med bara 25 bitar-disney cars pussel för barn 3 år...;)

Lilleman tröttna efter ett försök med hela 2 bitar-så det blev mamsen som fick göra klart det-och med tanke på antal bitar....gick det väldans fort.



Nu ska här göras Janssons strax-tänkte ha minijulafton bara vi i familjen idag.Allt som hör till utom paketen då som redan är öppnade.



Tjingeling//marita

2008-12-25 @ 10:17:41
URL: ihttp://amors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0