Funkar igen!

Jahapp! Blogg.se höll visst på med uppdateringar, så inläggen strulade igår. Nu kom gårdagens ut i varje fall!

Betade av det där stresstestet igår.  Jisses vad många frågor, och vad korkat utformade en del var! Det verkade som olika personer satt ihop testet och dess olika delar som de skulle testa. Så många gick ju inte att svara på, då man tex skulle ta ställning till typ "Hur behaglig till mods får aktiviteten dig att må?" "Känns aktiviteten meningsfull?" Vilken jäkla aktivitet?? 
Och de ingående frågorna om mitt, eller kanske snarare mitt och Johans sexliv var väldigt intressanta. "Hur ofta har ni kel och smek?" , "Hur ofta har ni sex? (Även ofullbordade försök)" !
Okej, syftet var visst att undersöka "crossover effekter, dvs hur den stress vi upplever på jobbet påverkar hur vi beter oss hemma med vår familj och vise versa". Men antalet frågor, och det irriterande faktum att samma fråga kunde ställas igen tre rader senare, gjorde en bara så irriterad att man till slut bara satte ett kryss någonstans på den jäkla skalan! Skulle vara lite intressant att veta resultatet!

Nu till trevligare saker: Vörtbrödsmackor med kalvsylta och rödbetor!
Mmmm! Vörtbröd med russin, kalvsylta och rödbetor!

Combatpasset gick finfint! Svettigt värre, bra tryck bland deltagarna och riktigt kul!
Efteråt blåste jag hem en sväng och dumpade grejer från bagaget innan jag styrde mot stan och hämtade upp Johan från sin "gamla-arbetskamrats-träff" på Gothia Towers. Färden gick vidare mot Stenungsund och Marita, som så otroligt snällt gav oss en hel hög med flyttkartonger! Tack!
Det var kul att träffa min gamla elev Tom igen, han var sig lik, och man kände ett litet sting av saknad efter alla elever man lämnade.

Efteråt körde vi in till Stenungsund och käkade på Ti Amo. Varje gång jag är i Stenungsund känner jag hur mycket jag gillar den lilla stan. Den är mysig, och har allt man behöver! Jag frossade i en smarrig fläskfilé black & white med strips, och Johan en pizza. Min middag kostade mycket mindre än Gothia towers räkmackor, och smakade tusen gånger bättre! Sjukt vad läge och rykte kan göra med priser...

Hoppas det här inlägget kommer in nu som det ska!

Ha en bra dag!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hu vad trist när din blogg varit nere. Sjuk som jag var tittade jag in cirka var femte minut för att kolla efter nya inlägg... Bloggberoende? Jag? Vad menar du? :o)



Om ett tag kommer ni att känna samma sak för ert nya ställe men jag håller med om att Stenungsund och dess omgivningar är riktigt fint - av det jag fått se iaf.

2008-12-03 @ 10:10:43
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Jag förstår inte alls vad du menar! Jag kollar minst var tredje! :o)



Ja, så lär det säkert bli, annars är det illa! Men positive thinking nu! :o)

2008-12-03 @ 11:09:41
Postat av: Elin

Bloggberoende har jag aldrig hört talas om.... stackars er! :)



Jobbigt med formulär som bara känns irriterande att svara på till slut!



Nu ska vi öva luciasånger.... igen!

2008-12-03 @ 11:41:53
Postat av: Johan till Elin

Kommer du och lussar för mig med??? Kan vara kul att höra lite lucia sånger! :)

2008-12-03 @ 12:09:00
Postat av: Marita

men det är ju jag som ska tacka-va ju rena julafton igår ju med så mycket fina saker som du hade med fast jag inget skulle ha betalt-o snö kom ni med oxå-så det är jag som säger 1000 tack:)

Kan tillägga att nån mer snö kom där inte sen en stund till bara sen övergick det i regn....trist....



Hoppas nu dom är bra o packa i bara-har ju inte provat dom själv.



Ohh va gott med mat på Ti Amo-var ett tag sen vi åt där nu-men det är klart mitt favvoställe i denna byn iallafall-mycket mat till billig peng tycker jag.



Nä nu ska jag strax till jobbet o ha julfest med våra gamla//Marita

2008-12-03 @ 12:53:59
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin till Johan!

Ska kanske bespara dig det, men om det står på önskelistan så ska jag se vad jag kan ordna! 34 stycken 6-åringar kan jag nog få med mig, så ska du få se på stämning! =)

2008-12-03 @ 21:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0