Follow that car!

Jepp! Det blev plättar efter Johans fotbollsskola igår. Sedan blev vi kvar vid matbordet och pusslade klart!

 

Resten av dagen blev lugn och skön. En riktigt go helg har vi haft! Vi storhandlade på Ica Maxi samt kompletterade julklappsinköpen lite. Senare åkte vi upp till Monica där vi bjöds på pasta och köttfärssås innan Frölundas katastrofmatch mot Lidköping. Eller var det Linköping? Öh.
Jag stickade så nacken värkte som besatt! Jag är så gott som klar med poncho nummer tre! Johans förslag på kvällspromenad gjorde susen för nacken! Det var lite kyligt, men man går sig snabbt varm.

På väg till Mölndal sitter jag och hänger med huvudet i ett fåfängt försök att slappna av i nacken. Vid trafikljusen innan påfarten till motorvägen frågar Johan om det inte var 142 jag skulle ha?
En Mercedes har kört förbi och ned på motorvägen! Follow that car! Så fort vi fick grönt satte min Oo plattan i botten på goldie, och jag fick min 142:a innan Astra Zeneca! Min hjälte!

När vi storhandlar kör vi med sådan där självscanningsmackapär, och igår fick vi avstämning. Varför blir man så stissig varje gång? Tänk om jag missat att scanna in något? Då tror de att jag försöker stjäla! Scannade jag in sköljmedlet? Gjorde jag det? Tänk att åka dit för ett jäkla sköljmedel!
Allt stämde och vi fick en Premium 70%-chokladkaka som belöning. Stolta kunde vi tuffa iväg med våra kassar!

Just ja, det var ju första advent igår. Tre veckor kvar till julafton...drygt fyra tills vi flyttar! Vi pratade om det igår, att vi nog inte ritkigt insett det ännu. Vi har inte packat en pinal, inte ens skaffat några kartonger! Den där tummen sitter verkligen långt in ibland...

Kommentarer
Postat av: Marita

Behöver du kartonger är det bara att komma hit o hämta-har nog en 30 talet minst på vinden som är sånna där riktiga man sätter ihop själv.Säg bara till i så fall.

Trodde ju vi skulle flytta men nu har vi ju bestämt oss för o stanna kvar här så dom står där bara o dammar:))



ha en trevlig måndag nu ska jag o lilleman iväg o shoppa mat o en jättesöt lämpa jag såg i fredags på Duka en röd strutformad sak som lilleman ska ha i sitt rum.



Mvh marita

2008-12-01 @ 08:52:42
Postat av: Elin

Vilken hjälte som fixar 142'an bara sådär! =)



Man blr alltid lite pirrig när det blir avstämning - man vill ju inte bli utpekad i affären lixom! :)

2008-12-01 @ 09:29:36
Postat av: Anna

Här är vi hemma från jobb och dagis. Snoriga, hostiga och febriga... Vad kul det såg ut med pussel. Det var riktigt länge sedan, förutom de 15-bitars som Emma vill ha hjälp med. Grattis till ännu ett nummer. :o)

2008-12-01 @ 09:31:33
Postat av: Linda till Marita

Wow! Det vore ju supersnällt! Och naturligtvis betalar vi för dom! Bodde ni i Spekeröd?

2008-12-01 @ 16:47:25
Postat av: Marita

jag va upp o kolla in kartongerna på vinden nyss o 25 st är det-överdrev allt lite där innan....ser lite mer ut än vad det va....

Har tagit fram en så jag kan fota så du ser vad det är för några-de är från tyskland-typ som riktiga flyttkartonger-inte lika fina som sånna man köper på ikea o sånna ställen men fullt funktions dugliga.



De är inte helt nya ytan jag har "ärvt dom av en jobbarkompis-så tyvärr står det tysk text på många av dom-vad de har innehållit.

Nåt betalt vill jag då absolut inte ha-skänker dom mer än gärna-tar bara plats:))



jag skrev i min mail adress här ovanför inlägget så jag tror du kan maila till mig så ska jag maila dig en vägbeskrivning-vi bor i stenungsund-men har postadress spekeröd...har blivit når knas där-för vi tillhör nämligen inte spekeröd.

Vi bor nära munkeröd.



Om inte mailen funkar-vet inte om du kan se den...så skriv i min blogg så får du adressen där istället



Mvh Marita

2008-12-01 @ 18:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0