Ett litet ett...

Är ännu lite mörare i kroppen nu! Drog ned till Sportlife och körde igenom några av de låtar jag tänkte köra imorgon. Jag har en förmåga att handla före jag tänker ibland! Det lät så kul med combat med ett gäng fotbollskillar att jag anmälde mig, och fick det. Sedan insåg jag ju att jag ju lagt gamla koreografin åt sidan för att kunna fokusera på den nya. Nu ska de dessutom ha lite längre än det ordinarie entimmes passet. Jag kan ju inte hela den nya koreografin, men tänkte köra tre av dom i varje fall. Sedan plockar jag de bästa från de två senaste passen, så totalt lär vi nästan hålla på en och en halv timme. Eftersom jag räknar med att det är vältränade killar, kör jag fler powerlåtar och en extra styrkelåt. Frågan är bara om jag själv orkar! Har man aldrig kört combat förut, är det inte lika jobbigt när man gör det första gången eftersom man inte kan kombinationerna, men det kan ju jag, och det är ju omöjligt att hålla igen!
Dessutom hade jag ju totalt glömt bort att Johan avsagt sig innebandyn för att vi skulle ha kväll tillsammans efter bankbesöket imorgon! Han var ganska nöjd över att även jag kunde glömma något vi bestämt! Vad? Jag tycker jag glömmer saker jämt och ständigt.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och bädda ner mig framför (gissa två gånger), combat dvd:n!

Ha en go natt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Å, grattis till passet! :) Låter tufft och intensivt... de märker ju inte om du plockar bort en låt och inte orkar! ;) men det lär du ju iof inte visa dem, tror nog du kör på av bara sjutton! Även tjejer kan glömma att man ska ha myskvällar... bara att lära sig lixom! :)

2008-12-10 @ 21:53:01
Postat av: Anna

Du.. hur var det med det där blodtrycket? ;o)

2008-12-10 @ 22:52:45
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Elin

Hehe, precis. Finns en risk att jag faktiskt kommer att minska ned en låt! :oP

2008-12-11 @ 07:47:24
Postat av: Linda till Anna

Ehm...va? :o)

2008-12-11 @ 07:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0