Betydligt...

... piggare denna kväll! Tänk vad det kan skifta! Har kört en stenhård combatrelease som gick sådär. När jag för en gångs skull inte var särskilt nervös, så tappar jag koreografin flera gånger! Kanske just därför... Jag behöver tömt tarmsystem och kaosartad hjärna för att det ska funka. Trevligt.

Nu ligger en rejäl korv och gottar sig ugnen medan de blivande mosade potatisarna kokar. Är hungrig som en varg! Här ska kompenseras för gårdagens skrala middag!
Rätt fullt upp på jobbet idag, vilket är kul. Sedan har Volvo utförsäljning av en massa "Volvo Ocean race"-prylar som vi gick ner och fyndade bland. Det var en hel del skojsiga grejor! Puma sponsrar med sina produkter, så kläderna har rätt bra kvalité. Det var grymt mycket folk och grymma priser! Jag köpte en rosa fleecejacka och tunn svart vindjacka. Bland annat...

När jag pratade med Johan imorse sade han att han vaknat av hur sängen skakat. Sprängning i området kanske?
Sedan ringde han en stund senare, då han av Andreas fått veta att det var jordbävningen! Fräckt! Den var ju rätt rejäl ändå för att vara här i Sverige!

Nej, nu får potatisen vara klar!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja, vilka äventyr pojkarna får vara med om! Bättre att de kommer hem till lugna Göteborg! =)



Synd att releasen inte kändes helt tiptop men som du skrev - måste kanske vara nervös för att det ska bli så! Så tills nästa gång kan du ju vara nervös igen! =)

2008-12-17 @ 06:48:54
Postat av: Linda till Elin

Precis, hem till oss där det är lugn och ro!(?) ;o)



Nästa vecka kommer det säkert att gå skitbra, för då ska jag ju köra hela passet själv! lär jag vara nervös! :o)

2008-12-17 @ 07:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0