Spännande väg till jobbet...

Så var man här igen (vad glad jag ser ut?).
Kom iväg tidigt idag, mycket på grund av (tack vare?) att Johan hade tidigt möte på sitt jobb. Fördelen med att komma iväg tidigt, är att trafiken inte hunnit komma igång ordentligt. Det kan skilja mycket mellan kvart över sju och halv åtta! Idag var jag iväg redan vid sjutiden, och hade därför det enkla nöjet att plåta lite på vägen... spännande resa va?



Utsikten från Älvsborgsbron är fantastisk, men när man ska föra fram sin guling i de extra smala filerna på grund av broreparationerna, kan man inte unna sig mer än en blixtsnabb blick på den. 

Svängde förbi Frölunda torg efter jobbet igår och bytte Salomonryggsäcken mot Everest som jag funderat på. Det är mera praktiskt med småfack på utsidan, lättåtkomligt och praktiskt. Vi fixade middag och tog det allmänt lugnt resten av kvällen. Jag var så himla trött, och låg i soffan och tittade på medan Johan påbörjade Zelda på Wii. Gav dock upp efter en stund och gick upp och lade mig, helt slut! Hann se slutet på Lyxfällan innan jag somnade som en sten.
Bröllopsdatumet verkar mer eller mindre spikat. De var inte bokade andra helgen i maj, så får vi bara bekräftelse på att det datumet funkar, så kör vi då! 
Vi vill ju också ha en liten bröllopsresa, och då vill vi gärna till Hawaii! Trevors pappa bor där nere och hyr ut bungalows mm som vi kanske kan få till ett bra pris! Fick några bilder därifrån på ett som låg med djungeln inpå knuten! Coolt! Tänk att få åka till Hawaii! Se Pearl Harbor, svarta sandstränder, sol och värme...och så Johan! Längtar redan!

Idag är det veckans Combat-pass, och förhoppningsvis är det lika bra uppslutning som förra veckan. Min energi känns dock inte riktigt på topp, men det är ännu tidigt, och när man väl står där framme brukar adrenalinet flöda till.

Ha en underbar dag där ute!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som ni kommer att åka på en riktigt härlig resa! Kul!

2008-08-19 @ 09:57:51
Postat av: Anna

öh... det var inte meningen att vara anonym...

2008-08-19 @ 09:58:58
Postat av: Linda till Anna

Hehe, man kan ju inte tänka på allt! :o)

2008-08-19 @ 12:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0