Naturens krafter...

...är fascinerande, skrämmande, mäktiga och oroväckande oemotståndliga! Gigantiskt tjockt moln över den mörka kvällshimlen igår, bjöd på ett blixtrande ljusfenomen man bara kunde böja sig för. Någon eller några dansade disco där uppe!
Under natten vaknar jag av att det skallrar i vår halvöppna balkongdörr. Vinden dånar utanför, och fortsätter utanför mina fönster denna morgon. Det är mäktigt, mäktigt!

Naprapatbesöket igår gick rätt bra. Jag kan bara konstatera, att förutom under bilfärden till och från Karlskoga, har min svanskota känts, javisst, men inte smärtat så outhärdligt. Kanske det låg något i det där att smärtornas källa låg i rygg och rumpa? I vilket fall behövde visst "piriformis" en ny omgång, då det fortfarande var rejält spänt där, så nya nålar (lika obehagligt), och även ström! Samma princip som de där fåniga träningsgrejerna man kan köpa på TV-shop ("fixa sexpacket på magen medan du kollar på film och käkar chips!"), men här med funktionen att göra muskeln mera avslappnad efter sisådär trehundra kontraheringar.
Också obehaglig känsla, där jag mest kan likna känslan vid att ha en fågel pickandes på varje skinka. Kontraheringen var ytlig, varpå mera handgriplig knådning på djupet fick följa på strömchockerna. Ryggen gick fri denna gång, men muskelfästena i ryggslutet gjorde svinigt ont när han manglade dom!

Nu har jag två veckors respit tills nästa gång, och då ska jag sitta "som vanligt"  på jobbet, dvs låta bli min hittills bakåttiltade stol (sisten bakåtvinklad så långt det går, så knäna pekar 45 grader uppåt), och stretcha rumpan duktigt så mycket jag kan. 
Dagens bild visar min nya hörna efter ommöbleringen. :o)



Efter naprapaten överlät jag min parkering på Heden till ett lättat tjejsällskap som såg ut att ha snurrat ett bra tag. Det var kaos och fight om platserna pga Kulturkalaset... Jag anslöt till Johan och Andreas och åkte vidare och hämtade Elin i Frölunda. Middag väntade på en grekisk restaurang som hette....hetteeee....nåt. Grymt gott var det i varje fall, och mätta och belåtna strosade vi en sväng i det kulturkalasiga Göteborg. Hann höra slutet på Olas framträdande, och fick för första gången smaka brända mandlar, en smaskig upplevelse!
Grattis Elin och Andreas på er sjuårsdag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Galinis, var det ja! :)



Snygg bild var det du tog :)

2008-08-14 @ 17:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0