Missbildade öron?

Godmorgon! Yet another day in para....at work.
Ovanligt mörkt i huset när de tunga regnmolnen ruvar och släpper sitt innehåll över Lindome. Är det verkligen morgon? Redan dags att kliva upp? Kostade på mig att sitta lite extra på muggen, varpå man kom några minuter för sent! Ack och ve! Nu är min kollega Christoffer tillbaka, men då industrisemestern fortfarande råder, lär det bli fortsatt lugnt även denna vecka.
Min syster var så snäll och ringde i helgen bara för att berätta att de köpt ett Nintendo Wii, så nu måste ju vi också köpa ett så vi kunde spela mot varandra via nätet! Min sarkastiska kommentar att vi minsann inte odlade pengar i trädgården, gick dom förbi. Det irriterande i det hela var ju bara att vi faktiskt själva redan haft önsketankar på ett sådant! Dock måste vi ju ha ny tv då också, eftersom den nuvarande tjockistv:n inte alls skulle göra spelen rättvisa! :o)
Nya Ica MAxi i Kungsbacka fick sällskap av bland annat Elgiganten när det väl byggdes, varpå Johan lite försynt föreslog att vi skulle titta in en sväng, när vi var i området för att storhandla. Hallå, de kanske hade bra pris på tv och Wii??
Vi dreglade en stund, men sen hamnade jag på handsfree-avdelningen för mobiler. Min försvann ju med ryggsäcken vid bilinbrottet, så ett nytt var ju bara ett måste! Försäljaren som skyllde på dåligt minne efter den långa semestern, hummade och brummade, så till slut fick det bli denna BH-207 som faktiskt är förvånansvärt likt en sådan där vattenskalbagge á la dykare på bilden! Eller? Eh, det var i varje fall det som dök upp i min hjärna!
Jag ska testa hur ljudkvalitén är när man ringer från bilen efter jobbet, men det är inte det primära problemet just nu. Först och främst måste jag ju få den fördömda grejen på plats i örat! Hur jag än vänder, vrider och vinklar bågen, så sitter den inte fast! Pluppen som jag antar ska hamna i örat, hamnar ovanför, och det bästa resultatet är om jag plockar bort bågen och bara trycker in eländet, men hur säkert känns det då? Suck! I-landsproblematik i ett nötskal.
Johan gruffade något om att jag kom hem med handsfree, godis och jordgubbar. :o)

Helgen har varit bra, med så mycket social träning att jag nästan känner mig mallig.
Grillmiddagen hos Johan och Anna i Älvängen (nu har jag koll!), var trevlig och mycket gott! Klockan var närmare två när vi var hemma igen. Sedan tjursov jag nästan hela lördagsförmiddagen enkom med tanke på kvällens fest i Onsala. Cirkus trettio pers samlades hemma hos Göran och Sandra för att fira deras 60 (30+30)-årsfest. Det första vi fick göra var att sortera oss efter födelsedatum längs vattenslangen...Sedan tilldelades vi t-shirts i olika färger som bildade sex lag. Sedan blev det: Gelégrodespottning, leta klädnypor, lyfta-flaska-med-tampong, transportera-ärtor-mellan-skinkorna, tennisbollsstafett i par och diverse snabba utmaningar á la: "Första laget som kommer fram med.......en kille klädd i en bh!" Det tyckte Johans lag var väldigt roligt, då deras lag inte hade en endaste tjej...Vad skulle de göra? Kasta sig över en tjej i ett annat lag? "Ro hit med din bh!" :o)
Kvällen förflöt lätt och trevligt, då det var aktiviteter ömsom med mat och sång. När mörkret fallit rejält, aktiviteterna var över och festen övergått till det vanliga "sitta och bara dricka och tjöta"-stadiet, kom tröttheten till osociala nykterister. Jag är hopplös! Vi tolvtiden lät omtänksamme Johan oss tacka för oss och åka hemåt. Vi somnade bums! :o)

Igår blev en riktigt pyssla och fixa-dag hemma. Bland annat fixade jag strömbrytarna till belysningen i vardagsrummet. Vi fick fjärrstyrda brytare av Johans mormor, vilket var helfräckt! Nu kan man med en liten fjärrkontroll tända bokhyllebelysningen, vitrinskåpet, golvlamporna och i fönstret! Känns lyxigt värre, men är så enkelt och billigt att köpa. Såg dom på Ica Maxi för cirkus 200 pix.
Fick ett ryck och bakade bullar efter middagen. Doften av nygräddade kanelbullar går inte av för hackor! Mums!

Kommentarer
Postat av: Anna

Har du bakat bullar!!!!! och varit social!!!! Nä nu du, nu får det vara nog! Vem är du och vad har du gjort med min bästa kompis??? :oP



...och jaaaa, kan ni inte köpa ett Wii, då måste jag ju köpa mig ett också. Så kan Peter spela ps3 bäst han vill - medan jag röjer på med Wii... Hm, jag tror inte jag någonsin kommer att bli "vuxen".

2008-08-04 @ 10:02:22
Postat av: Linda till Anna

Moahahaha, hon tampas med sina multipla personligheter. Frågan är bara vem som vinner! Men oavsett vilken sort, är dom alla din bästa vän(som inte heller blir vuxen! :o)



Kram!

2008-08-04 @ 11:09:27
Postat av: Elin

ååå, kan det blie Wii kväll då hos er? Med bullar till... Inte illa!



Bra förresten att ni ar fjärrstyrda strömbytare nu, så ni slipper gå upp och tända... ;)

2008-08-04 @ 18:46:11
Postat av: Anonym

ååå, kan det blie Wii kväll då hos er? Med bullar till... Inte illa!



Bra förresten att ni ar fjärrstyrda strömbytare nu, så ni slipper gå upp och tända... ;)

2008-08-04 @ 18:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0