Intensiv helg

Volvo is back in business, semestern är över för de flesta och parkeringarna fylls upp allt eftersom klockan närmat sig och nu passerat 08.00-slaget.
Vädret är mulet och rejält blåsigt utanför mitt fönster. Sommaren är över.

Helgen har varit intensiv och allt för kort, som vanligt. Lysekil var väldigt trevligt i fredags. Niklas var sig lik, förutom en knepig mohikanaktig frisyr, och mer utpräglad synth/goth-stil i klädseln. Medan Johan och Andreas skränade till skånsk derbyhockey, hade jag sällskap av Niklas till en underbart megagod fisksoppa! Sedan promenerade vi runt i mysiga Lysekil, hälsade på hemma hos honom där hans tjej Tanja anslöt, vidare ned till kajen och någon uteservering där vi satt och tjötade tills Johan och Andreas gjorde oss sällskap. Vi var hemma ganska sent (nej, det var ingen hit att köra hem...zzz!), vilket kändes när vi masade oss upp tidigt på lördagsmorgonen. Tillsammans med Andreas och Elin styrde vi kylaren mot Karlskoga och Boda Borg! Efter lite energipåfyllnad på Max var vi laddade inför de kommande utmaningarna. Inga hinder var höga nog!

 



I fyra timmar svettades, kröp, balanserade, hoppade och kröp vi tills knäna värkte och svetten lackade. Men oj vad roligt! Jag måste konstatera att Karlskogas banor var lite tuffare än de övriga Boda Borg jag varit på, framför allt bjöd en del av de svarta banorna på motstånd. Något att komma ihåg till nästa besök, är ett par knäskydd! Mot slutet blev det någon form av hasande sidosläpsteknik för att ta sig fram genom de trånga gångarna. Personer med klaustrofobiska tendenser hade kunnat få det lite tufft när väntan på grönt ljus blev lång.





När klockan passerat 16 och anläggningen stängde, var det ett gäng utmattade, men nöjda Göteborgare som torkade svetten ur pannan och stolt uppvisade sju fullföljda banor!

Nu behövdes ny energi, så i Mariestad (som för övrigt var väldigt mysig stad), blev det indisk restaurang med jättegod mat! Johan och Andreas hittade sitt solklara tillbehör... Undertecknad är stolt över att ha vågat smaka mängden av ytterspetsen av en toppad gaffeltand, och kan intyga att det var starkt. Väldigt starkt!
  
 
Relativt sent var vi tillbaka i Lindome, där vi efter en dusch stupade i säng. Och ja, jag sov väldigt gott!

Söndagen ägnades åt tvätt, dammsugning och påfyllnad av matförråden. Johans föräldrar kom förbi på middag, så det blev lite stressigt att få undan de värsta dammdinosaurierna och klädhögarna medan maten lagades. Efteråt skulle Johan på Gaismatch, så jag mysade till det i soffan med några böcker om Isfolket. Men innan dess var jag bara tvungen att göra som min vän i Luleå, dokumentera min egen boksamling! :o)

  

Kommentarer
Postat av: Anna

Din bokhörna ser riktigt fiiin ut.

2008-08-11 @ 17:23:52
Postat av: Elin

hehe, vad snäll du är som skriver att vi klarade 7 banor ;)





Nu är det lilla problemet som du upplyste mig om fixat :)

2008-08-12 @ 06:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0