Freeedag!

Två timmar till kursstart, inom ett område jag inte känner mig trygg i! Men jag ser helcool ut på morgonens bild, eller? :o)
Idag måste jag komma ihåg att hämta kräftorna till morgondagens kräftskiva, så jag ska knö mig igenom Backaplan och ut från Hisingen, vilket innebär vägknuten vid Tingstadstunneln. Sen ska jag tillbaka igenom tunneln efter genomfört uppdrag...

Vi har då ingenting planerat för fredagskvällen, vilket känns väldigt skönt. Det enda vi vill göra är att ta en promenad, för det var längesedan! Det känns som det varit fullt upp hela veckan!

Missade ju inte Hells kitchen igår, Gordon Ramsey må vara överdrivet elak ibland, men det är kul att se de duktiga kockarna "in action". Själv snörde jag ihop kyckling med lite vitlök och jasminris till middag igår. Tänkte ha currysås, men upptäckte snopet att datumet på den fina Blå Band-förpackningen passerats för över ett år sedan...Heh.
Ok, en annan person med lite mer kulinariska kunskaper än mig (vilket inte är så svårt), hade snott ihop en egen äkta currysås. Själv fick jag rota vidare i skåpet och fann en "Lean de..."-vad den nu hette att blöta upp kycklingbitarna med. Funkade rätt bra faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0