Flytta farmor...

Japp, på lördag ska vi flytta farmor! Johans farmor som jag inte minns namnet på, då alla alltid bara kallar henne farmor!
Nej, vi ska inte flytta henne från ena hörnet av rummet till det andra, utan till ett äldreboende med egen lägenhet med nya kompisar i samma hus. Nu bor hon i en lägenhet ungefär mitt emot Liseberg, fyra våningar upp...med minimicrohiss... bara en massa trappor... Det blir ett gott träningspass innan kräftskivan. Får inte glömma att hämta dom på Fiskhuset på fredag efter jobbet! Kräftorna alltså.

Combatpasset igår gick bra, även om energin inte var på topp i kroppen. Trots luftkonditioneringen blir det väldigt varmt, nästan kvavt i salen, och alla svettades som grisar!  Johan hade fixat middag lagom till hemkomsten, så det vara bara att slå sig ned och käka STARK köttfärssås. Han tyckte den kändes tam när han lagade den, och tömde därför cayennepepparburken. När det sedan var dags att äta kändes det desto mera! F-i-r-e!!! Phuu!

Efteråt var det dags att anta utmaningen... Nina och Anders hade under dagen gått och köpt Mariokart, så nu skulle det bli köra av! Vi fick strula en del med uppkopplingen, innan Johan helt enkelt provade flytta fram modemet ur den "pall" vi förvarar den i, då den möjligtvis kunde blockera den trådlösa sändningen. Visst var det så, och vips fungerade det!
Man kan säga att vi totaldominerade! Moahahaha! Men visst är det fantastiskt hur tekniken har utvecklats! Där sitter vi i soffan och styr med våra fåniga små rattar, och i en soffa uppe i Stockholm sitter dom och gör samma sak i samma spel som oss! Det har hänt en del sedan Nintendos 8-bitars...
________________________________

Phuu! Fick några jobbiga ärenden, och det är så frustrerande att inte kunna svara ordentligt! Jag kan ju inte systemet tillräckligt ännu! Bläh.
________________________________

Har under tiden fått besked från Monica. Kyrka och präst är nu bokad!!!! Norska sjömanskyrkan i San Francisco lördagen den nionde maj!! Wee! Johan ringde och hade pirr i magen, och det är inte för inte att det är det i min också! Wee!
Nu kan planeringen ta vid ordentligt, så stackars Monica kommer att ha fullt upp då jag har så luddig koll på hur jag vill ha det. Plus att hon håller på med bouppteckningen för min pappa!
Jag lovar att ta väl hand om din minstepojk! :o)

Tog några bilder imorse på mina goingar. Fina va? Maja ser lite morgonpömsig ut, och väntar bara på att få resterna av min filfrukost.
Regnet dånade ner utanför fönstren när man klev upp ur den varma sängen. Ganska mysigt, framför allt att det slutade lika tvärt som det började lagom tills det var dags att gå till bilarna. När jag lämnade Sportlife igår regnade det rejält, och innan jag sträckt mig fram och fått upp förardörren var ryggen rejält blöt... Är verkligen trött på att inte kunna öppna dörren nu.

Ett smakprov på trafiken när man ska hem från jobbet... stresskänslan hann inte infinna sig lika illa som förra veckan, då jag kom iväg lite tidigare denna gång. Annars har jag inte så mycket emot att puttra fram i köer, då man har "The Tommy show" att lyssna på på radion! Om man har en tid att passa, är trafikstockning fruktansvärd!
Måste ju också visa att barnen accepterat vattenfontänen och dricker nu enbart från kupolen! Fräckt!

Kommentarer
Postat av: Johan

Farmor heter Irma, kallas för Kickan av andra, och farmor så klart av oss!!! :)

2008-08-20 @ 11:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0