Diagnos

Åkte förbi Mölnlycke Lack & Karosseri innan jobbet. Min guling har fått sin diagnos: Hela förardörren måste bytas ut, så hon ska läggas in i slutet på månaden. Minst en vecka behöver dom, så jag har kikat på biluthyrningsfirmor. Jag har inte hyrbilsförsäkring tecknat, så det blir eventuellt en trevlig extra utgift där med förutom självrisken.
MABI var mycket billigare än Avis, men helst önskar jag kunna lösa det utan hyrbil över huvudtaget. Men hur? Alternativet är väl buss till och från jobbet :o( Okej, bilen kostar och förstärker växthuseffekten, men den är jäkligt smidig att ha! Inte hinner jag till mitt pass från jobbet om jag ska åka buss!
Alla böter, skadestånd osv som brottslingar döms att betala borde gå till en stor fond som han bekosta sådana här saker. Någon/några idioter bryter sig in i min bil, och jag själv måste betala för deras brott! Nej, inga skattepengar utan ur förövarnas egna fickor ska det tas! Hittar man ingen förövare, kan denna fond brukas. Det vore väl inte så dumt?

Hade apont i svansen igår. Liggande läge hela kvällen framför tv:n, vilket inte var så dumt, elakt skrattande till "Lyxfällan" och frosseri i popcorn och jordgubbar.

Fler bokade till Combatpasset ikväll än vanligt. Troligtvis en kombination av det dåliga vädret och slutet på semestrarna för folk. Både jag och Johan måste komma igång med fler träningspass nu...vi har båda expanderat märkbart! :o) Vi tänkte prova på Box nästa måndag, och snart kommer innebandyn igång igen.

Ringt och bokat kräftor inför Martin och Jeanettes kräftskiva. Får äntligen användning för presentkortet jag fick av en av mina mentorselevers mamma. Hon på Fiskhuset tyckte jag var ute i väldigt god tid! :o) Men hallå, jag har aldrig köpt kräftor förr, och med tanke på hur populärt det varkar vara, är det god tid som gäller! Själv är jag liksom med räkor, ljummet intresserad av skaldjur. Klorna visst, och någon stjärt. Men det där sugandet av safterna ur dess undersida? Brr!
Såg i kalendern att surströmmingspremiären är torsdagen innan kräftskivan! Jag kanske borde ta med en burk? :o) Gillar inte det heller nåt vidare...är ingen äkta norrlänning på det viset, sorry! Men den kan ju kanske göra succé hos de andra närvarande? Men å andra sidan vore det kanske synd om alla gästerna (inklusive värdparet?), springer skrikande från bordet. Nej, jag får nog spara den "presenten" till något annat lämpligt tillfälle.

Fick ett samtal på mobilen nyss. Svarade, men hörde ingen, shit handsfreen! Jag ska nog lämna tillbaka eländet, men samtidigt behöver jag en när jag kör. Hm...får se hur det blir.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har ingen försäkring som kan täcka en liten del av kostnaden? Själv blir jag cykelburen i höst, ska ju jobba i stan och riktigt längtar efter att få använda min cykel mer frekvent igen!!! Bilstackarn får stå på parkeringen och samla damm/tallkåda/snödrivor... :o)

2008-08-05 @ 10:36:41
Postat av: Anna

Eh.. jo det var jag som kommenterade tidigare...

2008-08-05 @ 10:37:43
Postat av: Linda till Anna

Hahaha, tack! Undrade lite :o)

Hade tyvärr ingen sådan försäkring, ska man lägga till några hundra till per år? Hm...

2008-08-05 @ 10:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0