Trötta ben och strilande regn

Skulle ta en sovmorgon, men fann det klokare att göra Johan sällskap upp och få undan lite jobb medan han är på fotbollsskolan.
I brist på fungerande kyl blev det en rostad macka till frukost i fredags. Åkte till jobbet för att få undan det mesta av rättning och förberedelse innan det var dags att sätta sig i frisörstolen. Tre timmar senare och 850 spänn fattigare är jag trimmad och färgad i tre olika nyanser :o) Är riktigt nöjd faktiskt! Under tiden tinade min drickyogurt, så det blev lunchen det.... blåste söderut och dök in på Sportlife i Kållered för att träna på nya passet, och tror ni jag hade någon energi? Ööh. Kämpade mig igenom nästan alla låtar innan jag gav upp, helt utmattad. Men vilken jätteanläggning Kållered har jämfört med Stenungsunds! Och vilka fräscha salar! Men en väldans massa korridorer som jag virrade bort mig i :o)
Till kvällen var det ett lugnt vaktpass i Mölndal, en danstillställning på Möllans nylagda golv. Det är såå lugna pass att den största utmaningen är att orka stå rätt upp och ned timme efter timme. Inte lika många som på casinot dock, då man dessutom stod utomhus, men det känns ändå i rygg och knä till slut. Johan studsade upp i ottan för att spela innebandy på lördagsmorgonen. De fredagkvällar jag är ledig kan jag tänka mig att haka på, men igår tackade jag nej... :o)

Under gårdagen hade vi ett huvudmål: Storhandla! Vi hade förberett oss genom att planera veckans måltider och inköp, men värmde upp genom lite allmän shopping. Kanske något att ha på sig till bröllopet nästa helg? Först och främst fick jag inhandlat nya träningsskor. Mina gamla är så uttänjda att jag åker omkring i dom... Asics fick det bli denna gång! Kungsmässan hade vansinnigt mycket bilar cirkulerande efter parkeringsplats att vi inte ens bemödade oss med att försöka göra dom sällskap, utan åkte till Freeport istället. Nike bjöd på snygg träningströja till Johan och två träningstoppar till mig. Sen bar det av till Frölunda torg, och en liten energipåfyllare på café. Sen hittade jag ytterligare ett par träningsskor! Jamen, ska jag börja spela innebandy behöver jag ju passande skor till det! :oP Johan köpte nya fotbollsskor. Sen var klockan så pass att det var dags för matinköp om vi skulle hinna fixa middag innan jag skulle iväg och jobba. Så var det med dom bröllopskläderna!
Sega men vid ganska gott mod pantade vi ut en kundvagn på Ica Maxis parkering och förundrades över hur stor den var! Här skulle handlas! Med stora ögon entrade vi affären och blickade ut över de ändlösa hyllorna, blanka kyldiskarna och färgglada förpackningarna. Kebnekaise hade känts som ett lättare mål! Men vi hade vår lista, så efter lite energiinhämtande hångel satte vi igång (det behövdes fler sådana pauser under tiden). Efter vi betat av vår lista var det ändå bara att konstatera: Vi är mediokra gröngölingar när det gäller storhandling. Botten var täckt, visst, och lite grejer ovanpå faktiskt, men nästan generat stod man där i kassakön med kundvagnar fyllda över kanten runt omkring sig! Över åttahundra spänn blev det, så jag har en veckas middagar investerat i håret!
Men när vi staplade ut därifrån med våra kassar i vagnen kunde vi ändå inte låta bli att känna oss lite stolta. Några vuxenpoäng hade vi väl ändå förtjänat?

Grymt segt att åka till Stenungsund och jobba sedan, men vad gör man? Som tur var på ett insparksdisco, så inga fulla idioter att tjafsa med, utan försynta och söta små sjuor som med skräckblandad förtjusning skulle blåsa i alkotestern för första gången :o) Kul att träffa både nuvarande och gamla elever, men trött i ryggen blev man! Efteråt svängde jag förbi parken där Mike Muster hade show för raggarna. Vilken kontrast det blev där man klev in genom dörren! Från högstadiedisco till alkoholstinna högljudda raggare! De verkade ha det rätt lugnt där dock, så jag klämde i mig en korv med bröd (gudomligt gott!) innan jag styrde kylaren söderut.

Nu tänkte jag alltså träna på combatpasset medan Johan är ute i regnet med knattarna, men de öppnar ju inte förrän elva, så lite matteläxor kan jag kanske få undan tills dess...

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul att du hakar på innebandy då och då! :)Behöver också nya skor för innebandyn för fick två blå tånaglar igår när vi spelade! Ja, några vuxenpoäng tog ni nog vid er storhandling, ni åkte ju iaf till Maxi OCH ni behövde en kundvagn! :) Nu ska vi antingen till Freeport eller Allum för jag behöver lite nytt schampoo/balsom på Bellbox! :) Ha en bra dag och lycka till med passet! Får haka på dig nån gång för Combat finns inte i Frölunda! Kram Elin

2007-09-16 @ 11:10:30
URL: http://elinapelina.blogg.se
Postat av: Linda

Ja, nu när jag köpt skor så måste jag ju använda dom! Men usch vad tidigt! :o)
Ja, vi kände oss SÅ duktiga och det är SÅ trevligt att ha en välfylld kyl! :o) Klart du ska haka på på ett pass! Det är bra musik på detta, och nu börjar jag få någorlunda koll på koreografin...
Hoppas du hitatde det du behövde...och lite till? ;o) Brukar ju bli så när man är i de där rackarns köpcentran!
Kram L

2007-09-16 @ 13:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0