Helg?

Jahapp, det var den "helgen"!
Sportlife har hållit obligatorisk kurs i "Anatomi och fysiologi" hela dagen och gårdagen. Ganska intressant, då den kompletterar det man hittills kände till, och passar bra då det tangerar det jag undervisar niorna i just nu, men med viss fördjupning. Det blev dryga timmar dock med teori non-stop. Idag körde vi ett bryt dock med en mix av box, Body Combat, Body Pump och Core. Och nu har jag pass i Kållered på gång! De ska köra några "prova-på-veckor" ganska snart, mest troligt på söndagar - kul!

I fredags blev det lite kroppnära timmar på bokmässan med Johans mamma. Vi hittade lite roliga böcker och seriemagasin. Sen anslöt Johan och vi avslutade med gómiddag ute. Väl hemma gick vi och lade oss vid nio, och somnade! Samma sak igår...och nu väntar vi bara på att fisken ska bli klar i ugnen så vi sedan antagligen lär däcka i sängen igen. :o) Det märks att både jag och Johan haft fullt upp hela veckan och helgen...
 
Det var mycket på jobbet, och lite förändringar har medfört att det komemr att hålla i sig. Jag har fått överta en mentorselev som kräver lite mera tid. Matteproblemen hos somliga i nian medför extra insatser med tex individuella planeringar, och Smartboardutbildning är på gång i veckan. Sedan är utvecklingssamtalen på gång där omdömen ska skrivas för varje elev.
På ett plan känns det ganska tillfredsställande att ha så mycket att göra, man behövs och gör en insats. Det känns bra med föräldrakontakter som ger positiv feedback och respons, men det suger musten ur en! Sen är man hemma så sent att man inte orkar mer än äta. Jag skulle vilja träna mera...men ska försöka pallra mig iväg. Är nyfiken på Coreball, då jag fick den lite introducerad för mig under helgen.

Nej, nu är jag hungrig! Nu får maten vara klaaaaar!

Kommentarer
Postat av: Knypplarn

Bloggblogg på dig ;o)

2007-10-01 @ 22:51:44
URL: http://knypplarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0