Body Combat...

image13...nummer 33 bådar gott! Lycka och adrenalin bara forsade genom kroppen när uppvärmningslåten visade sig vara Ice MC:s underbara "Think about the way"! Många minnen har jag till den låten! Styrkelåtens tricepsövningar är inte nådiga!
Scooter får adrenalinet att flöda, men jag vet inte riktigt om jag fick flyt i kombinationen med awesive side-kick och back-fist, men det kommer väl.
Sista powerlåten var en riktig ge-gärnet-låt. med enkla kombinationer, så det bara är att gasa på! Muy-thai med Iron maiden var väl inte favoriten, men nu vet jag ju att låtarna har en förmåga att växa allt eftersom jag lär mig dom.
Så nu är det råplugg varje morgon, rast och kväll! Som Paula brukar säga: "Nu försvinner ni alla in i era bubblor"! :o) Knappa två veckor att lära passet innebär en rejäl bubbla ja...(musiken går självklart nu medan jag skriver).

Gårdagen blev lugn och skön, även om den inte riktigt blev som planerat. Matsäcken var packad och vi velade lite om huruvida vi skulle cykla, promenera eller ta bilen till ett trevligt ställe. Då ringer grannen på dörren och ber om hjälp. Hans fru har blivit stående på motorvägen, halft hysterisk, mitt i rusningstrafiken som det är!
Vi hoppar i min guling, och drar. Hon står i vänsterfilen! Innan vi köat oss fram till henne har vägassistans hunnit före och dragit henne upp på en avfart. Vi bogserar hem dom, och då har klockan blivit så mycket, att vi hoppar i bilen igen och åker till Röda sten. Där fikar vi ägg- och korvmackor med kaffe och varm nyponsoppa till solnedgången. En kort promenad längs vattnet innan hemfärd och soffmys till inspelade ID och CSI.

Idag höll Johan, Thomas mfl svensexa för broder Niklas. I tron att en dag med barnen på Liseberg väntade, mötte vi upp vid entrén där färd till Torslanda och folkrace väntade. Jag och Monica tog hand om barnen och jag hann kika och fota en stund innan det var dags att dra till combaten.

Tar en stund här vid skärmen i väntan på Monica. Vi ska käka middag någonstans ihop. Sedan ska jag ansluta till grabbgänget igen, då de ska se fotbollsmatchen på Thomas jobb. Jag har lånat kanonen från jobbet, så det blir rejäl "tv-bild". På vägen ska jag hämta upp Andreas och Elin, kul att de hakade på! Om inte så hade jag inte åkt, så tack Elin! :o)
Men nu är jag hungrig! Undrar var Monica tog vägen? Säg inte att jag får tid att börja rätta matteläxor! :oP

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack själv, Linda! :) Hade inte hängt med dit om inte du skulle ha åkt! :) Här har städats och fixats idag, Igen! Och nu ska vi en sväng till Ikea tänkte vi! Ut med det gamla och in med lite nytt, hehe! Kommer du vara med på Innebandyn på lördagar i höst? Jag har tänkt vara med och det vore kul om du oxå hakade på! :)
Ha det gott!

2007-09-09 @ 14:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0