Stelt...

Tid: 09:26

Hör: Johans musklickningar makom mig.

Mår: Rätt ok. Lite känningar av huvudvärk, men framför allt träningsvärk!

Har: Sooovit! Och drömt läskiga skumma drömmar.

Ska: Kanske spela lite Titanquest innan frukost.

__________________________________________________________________________

Gäsp! Lite småsegt ja, men den är en god smärta! :o) Klev upp i ottan med Johan och drog till Hisningen för att spela innebandy. Sju pers var vi, och phu vad jobbigt! Men riktigt skoj! Snabba ruscher hit och dit var övningar mina arma muskler inte var riktigt van vid, så när jag klev ur bilen efteråt fick jag senadrag i både fötter och ben! Min...(har ju gått anatomi- och fysiologiutbildning nu!) ...Tibialis anterior krampade ihop sig på ett otrevligt sätt! :o) Väl hemma var det bara att dirket dra på dig varmare kläder, fatta en kratta och ansluta till bostadsföeningens höststädning! Så då fick överkroppen sig en omgång också i några timmar! Efteråt bjöds på ärtsoppa vilket smakade underbart!

En varm dusch senare kollapsade de två på Konditorivägen 12 och sov i några timmar innan hungern drev mig upp att fixa middag! Vat nu att spända Tibialis anterior-muskler ofta förväxlas med benhinneinflammation, så det kan jag nu säga att jag har - spända främre underbensmuskler alltså! :o) Plus träningsvärk både här och där...till och med i högerhanden!

Efter middag stassade vi om och drog på fest hos Andreas och Elin! Mycket folk och gott att mumsa på...så där så man bara okynnesäter, trots att man egentligen är proppmätt! Jag lade an på att träna mina sociala färdigheter och kände mig riktigt duktig, men mina musikkunskaper var desto sämre. Imponerande av Diter att driva tävlingen framåt i den flummiga hopen! Jag fick en liten "deja-vú"-upplevelse under tävlingens genomgång. En berusad grupp människor beter sig inte helt olikt en elevklass! Efter Diters instruktioner, som hade genomförts med flera avbrott för frågor, hyschningar osv kom ändå de elevciterande "Vad sa du? jag lyssnade inte!" "Vad ska vi göra?"
Men musikkunskaperna var ändock imponerande hos en del!
Pratade med Elins kollega om deras skola, och att de bara har klasser på ca 16 elever! Högstadiet något större, men det låter ju helt fantastiskt! Gratis lunch, IT-satsning på gång! Jag är verkligen sugen på att byta skola!

Tack för en trevlig kväll Elin och Andreas! Johan var inte riktigt hundra och jag rätt nöjd, så vi drog vid midnatt, gick och lade oss och somnade direkt. :o) Det märks att Johan inte fått till magen riktigt ordentligt ännu. Han äter mindre än mig, fick inte ens i sig hela sin lunchpizza! Att han dessutom är småkass i magen gör ju inte näringsupptaget bättre. Vi spånar på om det kan vara något han inte tål, för nu har det hållit i sig så pass länge ändå.

Fredagen då? Inledde med städning och tvätt. Drog sen och käkade lunch med Johan för att sedan fortsätta till Kungsmässan med lite planerade inköp, innebandyklubba bla. Jag fixk tag i två av de planerade inköpen på min lista, sen blev det kläder för hela slanten! Två par jeans, tre tröjor, tights och ett bälte! Upptäckte ett hål på en av tröjorna när jag kom hem, så det blir en tur tillbaka medan Johan är på fotbollsskolan.
Köpte också två spel som tydligen ska vara populärt bland Diablo-fans, men Johans garfikkort fixade det inte riktigt, så jag ska lämna tillbaka hans och klara mig själv. :o/

Till veckan kör vi igång utvecklingssamtalen med niorna. Jag har bokat in mina möten, och skrivit klart omdömena! Tjohoo!


Kommentarer
Postat av: Störst Snyggast Skåning

Du... inte för att vara sån men Johan har fan aldrig varit riktigt hundra :)

Kul att ni kom, du var grym på sociala biten :)
Själv vet jag inte vad jag sysslade med där på kvällen :)

2007-10-15 @ 16:06:29
Postat av: Elin

Hallo! Håller med ovanstående inlägg till fullo! :) Hehe, Dieter ja... satt också och funderade på det där eteråt, att det var som en skolklass som var totalt ofokuserad! Mne han lyckades hålla det igång i 15 (!) låtar! :) Ska hlla ögon och öron öppna om det dyker upp något jobb på vår skola :)

Ha det gott!!

Kram

2007-10-15 @ 20:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0