Hej å hå!

Då ska vi se...

Klockan är: 20:15

Sitter: Hemma

Hör: Webb-tv på Johans en dator, Warcraftfighter från hans andra.

Ytterst har jag: Svarta tränings/mysbyxor, svart sticketröja

Mår: Ganska bra, lite seg

___________________________________________________________________________

Så var helgen slut igen, alldeles för fort som vanligt. Denna har dock varit riktigt lugn och skön, så som det ska vara! Den har till och med varit lite speciell eftersom Johan varit sjuk, och därför var hemma i fredags samt hoppat över både innebandy och forbollsskola. Vad innebär det då? Jo, vi har haft två sovmorgonar tillsammans! Kändes lite konstigt faktiskt, för det har vi ju aldrig annars. Men nu fick man ligga och dra sig tillsammans, och fixa frukost i lugn och ro! :o)

Jag behövde verkligen en lugn helg efter veckan som gick. Kände verkligen hur anti jag var i torsdag. Jobbade ett lugnt pass på Möllan på fredagskvällen, och som vanligt så svek dansfolket. Trist! De ska inte klaga på att det anordnas lite danser om de inte kommer när det anordnas!

Johan har varkligen inte varit på topp senaste veckan. Han var väl mer eller mindre sig själv först denna dag. Men det är ju inte så konstigt när man inte får i sig någon näring, utan allt bara passerar igenom :o/ Jag verkar ha klarat mig dock, men är trött! Hela veckan har vi lagt oss vid åtta-halvnio och slocknat nästan direkt! Jag orkade inte ens se CSI i torsdags. Jag funderar verkligen på om jag ska byta skola eller byta inriktning helt. En del av mig trivs väldigt bra i Stenungsund dock. Där har jag ju ändå det lilla liv jag skapat sedan jag flyttat ner, de få sociala kontakter jag har, arbeten osv. Slutar jag lärarjobbet är det ju lika bra att sluta på Sportlife och o-vaktsjobben där image17uppe också. Dvs, släppa taget helt och börja om någon annanstans. Vet inte riktigt om jag är mogen för det just nu. Får låta tiden gå och känna efter ordentligt. Blev så less på min chef i torsdags att jag bara ville dra med en gång. Jag har en hel del övertid att ta ut, men får inte ta ut den hur jag vill. Det ska inte drabba elevtid, så att vikarie måste tas in, dvs min planeringstid istället...och jag får inte ta ut den i pengar. Så när vi ska åka till Sälen efter jul måste jag ta tjänstledigt! Jag vågade inte ens nämna den enskilda dag jag också behöver ledigt, sista terminsdagen då vi ska åka till Kap Verde. Då lär jag väl också måsta ta ledigt. Kompledigt får jag bara ta ut i slutet på vårterminen och början på nästa hösttermin. De dagar då man har fullt upp med arbetslaget och sin egen planering och förberedelse! Nej, jag blir så anti och trött på alltihop. Dock är jag rädd att det är likadant på alla skolor, för alla har ju strama budgetar att hålla. Nej, en klädaffär kanske? Diskplockare? Suck! Känner mig lite som kissen på bilden.


Måste boka in utvecklingssamtalen imorgon! Vi kör igång nästa vecka, så det blir omdömesskrivning hela denna vecka! 50 personliga omdömen för 9A, i matte och NO, klart på fredag.

Nu är det förresten spikat att jag ska köra introduktionspass i Body Combat vid Kålleredsanläggningen! Det blir söndag om två veckor! En nyutbildad tjej ville teama med mig, så vi tar fem låtar var. Hon fick välja fritt vilka hon ville ha, då hon ju är ny... :o) Jag fick ta den äckliga muy-thailåten, men jag förstår ju varför hon inte ville ta den...! Imorgon är det pass i Stenungsund dock. Hoppas jag slipper vara lika nervös som förra gången, då var jag helt spattig!

Nej, nu ska jag se över att allt är packat och klart inför morgondagen. Då börjar en ny vecka. Den blir nog bra! Åhej! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0