Jerry Lee Lewis...

...hade visst en lillasyster, Linda Gail Lewis som spelade i parken ikväll. Det fåtal gäster som sökt sig dit hade nog en trevlig kväll, hon var rätt ok, men så trist att gästerna sviker! Folkparkerna är ett utdöende fenomen, många tycker de är goa att ha, men uteblir när det anordnas tillställningar.
Lite folk, de flesta goa och glada. Tar några öl, diggar och dansar. Sedan finns det alltid några nötter som ska "digga" genom att vifta artisterna i synen, och visar taskig attityd när man säger ifrån.
Kalasfull herre kommer balanserande med fyra öl en halvtimme innan stängning. Resten av sällskapet sitter i bilen och väntar, en tjej bönar och drar för att få med honom därifrån. Ännu en ur sällskapet tillkommer och försöker få med honom.
"-Alla sitter i bilen och väntar!!" Karln blir mer och mer grinig av ren trots.
Z, du är underbar! "-Det är en jätterolig bil, du ju bara måste se den!" (Stort leende och handfast styrning ut genom dörren). "Ja, titta vilken rolig bil, ajöss!"
Tjejen tackar lättat och kompisen flinar med tummen upp.

Liksom i alla yrken finns det bra och mindre bra kollegor. Jag har ju förmånen att kunna välja mina, och har därför de bästa! :o) Tack för ikväll pojkar!

Nu är det sängen nästa...hoppas jag får sova bättre än förra natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0