Var ska man börja?

Lite ändringar i planeringen under gårdagen. Efter Johan röjt plats i arbetsrummet, drog vi till Ikea och shoppade bokyllor, mattor mm. När vi var därifrån var klockan nästan fem, och Johan kommer på att han ju har en gammal kollega med tillgång till liten lastbil. Den kan ju kanske låna för att flytta mina stora grejor från Stenungsund! Det rings och planeras till morgondagen, dvs idag. Vi åker norrut för att förbereda och packa ihop inför det, käkar en pizza på Landet och får samtal att det kanske passar bättre att ta det ikväll? Jahapp. Johan åker söderut igen med Thomas bil, jag fortsätter norrut för att förbereda. Packar och monterar isär som en tok, och hinenr precis tills de kommer. Johan gruffar över hur mycket grejor det är (har han aldrig flyttat förr?), och katterna ser inte glada ut. Framför allt Maja som har lite mera slutledningsförmåga. Hon känner ju igen mönstret...

Till slut är allting med, killarna drar och jag stuvar in barnen i sina burar. Maja får jag jaga en stund... Klockan är ganska mycket när allting är urlastat och katterna tassar omkring och utforskar sina nya domäner. Jag monterar upp köksbordet och fixar iordning köket någorlunda och börjar gå lös på ena bokhyllan tills Johan är tillbaka. Han slocknar i sängen medan jag monterar färdigt båda bokhyllorna. Det blev rätt bra faktiskt.
Nu har vi vaknat till liv. Vi har Thomas bil med takräcken, så vi ska hämta resten av inköpen från Ikea...mitt skrivbord som var för stort för min lilla guling. Sedan är allting på plats! Myrorna kommer imorgon och hämtar en massa gammalt bröt, vilket lämnar mera plats för att verkligen kunna börja fixa här. Tur att jag har en vecka ledighet kvar...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0