Jag frågar dig

Hur kunde du göra så här mot mig? Varför sade du inget? Du blev arg när jag sade att jag inte kunde lita på dig, minns du det? Det var i början av vårt förhållande. Du sade att du skulle berätta om du skulle göra något dumt. Du sade att du hatade lögner. Du sade att jag kunde lita på dig. Att jag kunde lita på dig!
Du inleder ett förhållande med en annan när jag tycker det är som bäst. Juni till augusti. Augusti! Vad hade hänt om hon, den andra inte fått reda på det? Hade du fortsatt ha oss båda då? Låtit henne fortsätta komma till din säng så fort jag lämnat den? Jag förstår inte!
Hur kunde du lura mig så? Svika mig så? Jag har ju ingenstans att ta vägen. Och det visste du! Hur kunde du? Hur ska jag någonsin kunna lita på dig mera?
Jag önskar jag bara kunde dra. Men det kan jag ju inte. Hur kunde du? Du sade jag kunde lita på dig!

Kommentarer
Postat av: Elin

Linda! Om du behöver, och vill, så finns vi här!!! Det är bara att komma hit, jag hoppas att du vet det! Jag tänker på dig och förstår att du mår skit nu, och om jag kan så hjälper jag dig gärna!!! Kram Elin

2007-08-17 @ 17:49:01
URL: http://elinapelina.blogg.se
Postat av: Linda

Tack Elin!
Vi har ju inte hunnit lära känna varandra så mycket ännu, ni och Johan har ju en helt annan kontakt än jag har förståeligt nog. Men ditt, ert stöd känns bra och behövs. Tack!

2007-08-18 @ 15:04:19
Postat av: Elin

Hej Linda! Nej, vi har inte lärt känna varandra så mycket än, och vi känner Johan mest men jag kan ju ändå inte säga att jag förstår, eller försvarar, vad han har gjort! Förstår att det är jobbigt med boendesituationen just nu och om du känner att du behöver komma "bort" så har vi en bäddsoffa hos oss. En kompis till mig bor där delvis denna vecka, men flyttar antagligen till eget till helgen, så det finns möjlighet att ta den om du känner att du behöver. Kanske inte optimalt, men det är en möjlighet och det är bara att höra av sig!!!
Kram Elin

2007-08-19 @ 15:03:24
URL: http://elinapelina.blogg.se
Postat av: Linda

Tack Elin! Jag uppskattar det verkligen! Och en tillflyktsort känns tryggare att ha, så du ska veta att jag verkligen är tacksam! För närvarande bor jag dock här i Lindome nu, för varför ska JAG flytta? Det är ju han som ställt till det! Om du läser mitt senaste inlägg, så förstår du kanske mitt resonemang i skrivandets stund. Men man vet ju aldrig, så än en gång - TACK!
Kram

2007-08-19 @ 18:12:04
Postat av: Johanna Bogren

Linda, saknar dig super mycke på skolan!

De är jobbigt utan dig ska jag säga, hoppas du trivs på ditt nya jobb :)

2008-10-16 @ 20:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0